Aanmelden online sessie nieuwe leden

Wat goed dat je lid bent geworden van Impuls & Woortblind.

​Welkom bij onze vereniging en wat goed dat je je bij ons aansluit. Door dit lidmaatschap word je op de hoogte gehouden over ontwikkelingen en actuele zaken rondom AD(H)D, dyslexie en dyscalculie. Je ondersteunt hiermee financieel ook onze activiteiten.

​Dank hiervoor dus.

​Onze (thema)bijeenkomsten waren altijd een mooi moment om nieuwe leden kennis te laten maken met onze vereniging. Vanwege de coronamaatregelen waren er geen fysieke bijeenkomsten mogelijk waarbij we elkaar konden ontmoeten en zo zijn eigenlijk de online-bijeenkomsten ontstaan. En die bleken een succes. De leden vonden dit een prettige manier van samenkomst.

​Binnenkort organiseren we weer een online sessie voor nieuwe leden. Tijdens deze bijeenkomst kun je kennismaken met Saskia Elswijk en Karin Jahromi van het bestuur en met een organisator van een AD(H)D- en/of Dyslexie café. We vertellen in het kort wat we dit jaar op het programma hebben staan. Van jou als nieuw lid horen we graag wat je van ons verwacht en welke onderwerpen rondom AD(H)D, dyslexie/dyscalculie er zoal leven.

​De sessies worden gehouden op:

​maandag 26 september 2022 om  19.30 uur
​dinsdag 27 september 2022 om 19.30 uur.

De bijeenkomst duurt ongeveer 45 minuten.

Wil je deelnemen? Meld je aan via het formulier dat je rechts ziet staan.
We sturen je tijdig een link voor een zoom-sessie met instructies.

Aanmelden