21 Augustus ADHD Café Kop van NH – Thema ‘Uitstelgedrag’

|

De zomervakantie loopt voor mij weer op zijn eind. Hoe zit dat bij jou? Ik heb altijd het idee dat dit net als 1 januari een moment is om opnieuw te beginnen. Soort van “zodra de scholen weer beginnen, is dit mijn moment.”

 Uitstelgedrag…dat actiepunt heb ik eerder gezien

Wat het meteen weer interessant genoeg maakt om dingen uit te stellen, voor me uit te schuiven, komt wel als ‘iedereen’ weer aan het werk gaat. Ondertussen lopen de zaken die je in het dagelijks leven tegenkomt natuurlijk gewoon door. Ook als jij denkt dat het niet zo is. Dat kan soms best wel even lastig zijn, zeker als je zelf stiekem toch deadlines op je af ziet komen of je een teleurgesteld gevoel hebt over wat je per 1 september nu dan toch echt gaat doen. Ditzelfde punt had je je namelijk ook al voorgenomen op 1 januari. Of 7 januari, omdat dan ook ‘de scholen weer beginnen’. Sommige punten op je to do lijst komen je dan ook erg bekend voor…

Nog een manier gevonden dus om achter de feiten aan te blijven lopen. Herken je dit? Op maandag 21 augustus is er weer een AD(H)D-Café in de praktijk bij Chaos uit je hoofd. Het AD(H)D-café wordt geïnitieerd door de belangenvereniging Impuls & Woortblind (www.impulsenwoortblind.nl), vereniging voor en door mensen met ADHD, ADD, Dyslexie en Dyscalculie.

Wees welkom! Marije Koelman.

Meer over het ADHD Café Kop van  Noord-Holland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.