ADHD Cafe Kop van NH 16 oktober: Thema ADHD en overbelasting

|

Herken jij dit? Je bent steeds maar voor anderen bezig, je verantwoordelijkheidsgevoel is enorm en daarbij wil je ook alles wat je doet dusdanig goed doen dat vooral een ander geen last heeft van jouw uitdaging(en) met AD(H)D.

Aankomende maandagavond 16 oktober staan we stil bij dit thema. Kort samengevat:

ADHD en overbelasting

Voor mij persoonlijk zeer relevant, door een samenloop van persoonlijke zaken binnen ons gezin rondom gossip girl, mijn ambities op werkgebied heb ik mijn baan opgezegd.

De overbelasting is dusdanig dat ook mijn lijf mij in de steek laat, een peesplaatontsteking is het gevolg. Een zwakke plek en dus nu even op krukken om de boel te ontzien. Daarnaast voel ik mij overspannen en weet ik waar ik behoefte aan heb, dat is namelijk weer een mooi samenzijn binnen ons AD(H)D-café. Wat ik vaak merk en ook terugkrijg van de bezoekers is dat je geinspireerd weer naar huis gaat, veel herkenningsmomenten hebt gehad en je verhaal hebt kunnen delen.

Ik heb dat bij deze al een deel gedaan, als jij je herkent in het thema “overbelasting bij AD(H)D” nodig ik je van harte uit.

Wist je al dat het AD(H)D-café een initiatief is van Impuls & Woortblind? De belangenvereniging van mensen met AD(H)D, Dyscalculie en Dyslexie? Kijk ook eens op hun website www.impulsenwoortblind.nl

AD(H)D-café is op maandagavond 16 oktober.

Inloop is om 19.15, start 19.30 en eindigt op 21.30 (als het lukt ☺️)