Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam

De Kracht van Mindfulness – 18 mei online workshop

Het kan soms lastig zijn om bewust in het nu te leven. Misschien heb je iets vervelends meegemaakt en kun je dat moeilijk loslaten en ben je regelmatig aan het piekeren. Gedachten overspoelen je en je bent je niet meer bewust van je acties. Je leven rolt op de automatische piloot voorbij en je lijkt de controle kwijt te raken.

Mindfulness kan een krachtige tool zijn om bewust met je gedachten en gevoelens om te gaan en daardoor “mindful” met je AD(H)D om te gaan. Door mindfulness geef je bewust aandacht aan het moment, zonder oordeel. Je staat bewuster in het leven en kunt meer genieten van het moment waarin je nu leeft.

Monique Verhulst geeft met veel zorg en enthousiasme mindfulness trainingen in Breda. (https://www.trainingmindfulness.net/de-trainer/).

Op dinsdag 18 mei 2021 geeft zij een online workshop bij ADHD Café Breda over wat mindfulness inhoudt en hoe je het kunt toepassen.

Ervaar je regelmatig een vol hoofd, veel gedachten of vind je het lastig om dingen los te laten of te ontspannen. Voel je je regelmatig gehaast en/of gestrest en mis je focus? Wil jij bewusten en met meer aandacht werken, leven en genieten? Of misschien ben je gewoon benieuwd naar Mindfulness.

Meld je dan aan door te een mail te sturen naar 
[email protected]

Wanneer: Dinsdag 18 mei 2021

Hoe laat: We starten om 20:00

Waar: Online via Zoom, de details volgen in een aparte mail

Menu
Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam