23 juli bij AD(H)D Café Breda: Reboot fysieke bijeenkomsten

|

Bijna anderhalf jaar geleden veranderde Covid-19 de wereld om ons heen, videobellen, thuiswerken, afstand houden en mondkapjes waren de norm. Voor het ADHD Café betekende dat ook dat we geen fysieke bijeenkomsten konden organiseren. Hoewel we leuke en informatieve online bijeenkomsten hadden, gaat er niets boven het fysiek bij elkaar komen en we zijn dan ook blij dat die mogelijkheid er weer is!

De bijeenkomsten gaan we weer houden in de gezellige sfeer van de Vlaamse Schuur in gemeenschapshuis De Koe. Voorheen hadden we een vaste dag, de derde vrijdag van de maand, helaas is dat niet mogelijk gebleken voor het resterende jaar. De data voor de bijeenkomsten zijn al wel bekend, dus zet die alvast in je agenda:

vrijdag 23 juli
vrijdag 10 september
dinsdag 26 oktober
vrijdag 19 november
woensdag 29 december

De eerstvolgende bijeenkomst op vrijdag 23 juli 2021 blikken we terug naar de thema’s van afgelopen jaar. Misschien heb je thema’s gemist zoals routines, assertiviteit of mindfulness en wil je daar met gelijkgestemden over praten? Misschien wil je het liever hebben over hoe je het afgelopen jaar hebt ervaren en waar je tegenaan gelopen bent of wil je bijpraten met mensen die je lang niet hebt gesproken. Misschien heb je afgelopen jaar te maken gekregen met AD(H)D en zou je graag meer willen weten of ben je benieuwd hoe anderen ermee omgaan, meld je dan aan!

Wil je deze avond graag bijwonen?
Meld je dan aan door te mailen naar [email protected]

Als je je hebt aangemeld, kom je dan ook echt? Als je verhinderd bent of niet komt, geef je dit dan door? Als je bij een aanmelding bij nader inzien toch niet komt zonder het te melden, kan het zijn dat je een plek in de zaal onbenut laat, waar iemand anders graag had willen zitten.

Wanneer: vrijdag 23 juli 2021
Hoe laat: Zaal open vanaf: 19.30 uur, start: 20.00 uur
Entree: €3,- (contant of pin)
Locatie: De Koe, Ambachtenlaan 1, Breda

Parkeren (gratis): terrein de Koe, 4 plaatsen direct vóór de Koe, parkeerplaatsen in straten dichtbij de Koe, bijv. de Zadelmakerstraat, Speldenmakerstraat en de Liesboslaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.