ADHD Café Breda: nieuwe locatie en weer fysieke bijeenkomsten

|

Het ADHD Café Breda heeft een nieuwe locatie: ‘t Kraaienest Tweeschaar 12, 4822 AT Breda.

De eerstvolgende bijeenkomst houden we op donderdag 31 maart 2022. Deze eerste fysieke bijeenkomst van 2022 willen we vooral gebruiken om elkaar weer te ontmoeten. We gaan deze keer geen specifiek thema behandelen, maar er is uiteraard wel ruimte om vragen te stellen aan de ervaringsdeskundigen. Heb je dus vragen over een bepaald thema of zoek je naar informatie dan is daar voldoende ruimte voor.

Thematafels in plaats van één thema?

Het organiseren van de ADHD Cafés en het onderzoeken en uitwerken van thema’s kost veel tijd, tijd die we graag besteden als organisatie, maar ook tijd die we helaas niet altijd hebben. We zijn daarom gaan nadenken over hoe we als organisatie gezellige maar ook zeker informatieve bijeenkomsten kunnen blijven organiseren.

In de afgelopen jaren zijn vele onderwerpen gepasseerd als thema. Vaak komen thema’s met regelmaat terug op de agenda, een van de ideeën die we hebben is om te gaan werken met ‘thema-tafeltjes’. Het idee daarvan is dat we in plaats van een enkel thema per avond een aantal tafeltjes willen gaan reserveren voor een bepaalde thema. Het voordeel is dat we dan op een avond meerdere thema’s aandacht kunnen geven. Afsluitend aan de avonden kunnen we dan centraal een korte samenvatting geven van wat er besproken is bij de thema-tafeltjes.

Naast de thema-tafeltjes is er op deze avonden ook ruimte voor bezoekers die op zoek zijn naar contact met anderen waarbij het niet over een specifiek thema gaat.

Mocht je interesse hebben om mee te denken over de organisatie van het ADHD Café Breda of mocht je een idee hebben voor een externe spreker dan staan wij daar zeker open voor.

Wil jij graag dit ADHD Café bijwonen meld je dan aan via [email protected]

Meer informatie over de nieuwe locatie en hoe je deze kunt bereiken kun je vinden op: https://www.scc-kraaienest.nl/contact/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.