ADHD Café Eindhoven: ADHD en je omgeving

|
2 reacties

We begonnen woensdag 21 juni met een inleiding over het thema Verslavingsgevoeligheid en openhartige verhalen over koopverslaving en hoe dat overwonnen is, maar toch altijd op de loer blijft liggen in moeilijke tijden. Dit werd door verschillende gasten herkend en hiermee gingen we met twaalf personen wandelen over de Grote Beek. We dwaalden gemoedelijk rond, eerst door het Mannenbos, daarna het Vrouwenbos en belandden later op de plek waar we fijn konden zitten. Daar kwamen ook verhalen boven tafel over eetverslaving, verzamelwoede, smartphones niet weg kunnen stoppen, maar impulsief shoppen bleek het meest herkenbaar. “En dan voor de deur liggen bij een uitverkoop, maar diep van binnen hopen dat de spullen op zijn als jij aan de beurt bent, want eigenlijk weet je dat je het niet nodig hebt…”

ADHD en je omgeving: Bring a friend

Hoe voel jij je als je samen bent met je vrienden, je familie of je collega’s? En hoe voelen zij zich bij jou? Is dat wel eens onderwerp van gesprek en hoe gaat dat dan? Dit is ons thema op 19 juli. Ben je open over je AD(H)D in jouw omgeving en werkt dat of blijft het toch ingewikkeld? Heb jij meer mensen in je omgeving met AD(H)D, gaat dat dan automatisch makkelijker of niet per se? Wij horen het graag. En… Bring a friend: wil je een vriend, familielid of collega meebrengen zonder ADHD, dan zijn zij in het bijzonder uitgenodigd. Zo kunnen we mooi over onze verschillen en overeenkomsten praten.

19 juli zien we elkaar op Landgoed de Grote Beek

We zijn vanaf 19.00 uur aanwezig bij koffiebranderij Caffeine Dealers (helaas niet open ’s avonds) dat aan de Dr. Poletlaan 23 ligt op het Landgoed de Grote Beek. Het is een boerderij-gebouw met picknick-tafels ernaast en daar verzamelen we. Je kunt het landgoed zowel vanaf de Boschdijk als vanaf Vredeoord oprijden. Volg P7 op het terrein, daar kun je parkeren vlakbij de Caffeine Dealers. Natuurlijk kun je ook je fiets in fietsrekken kwijt. Breng je eigen waterfles of thermos met koffie of thee mee om onderweg wat te kunnen drinken. Wil je een overzicht van het Landgoed, download dan Plattegrond Landgoed de Grote Beek. We vertrekken om 19.30 uur voor de wandeling, na 30-45 minuten gaan we rond een grote tafel zitten en praten we als groep verder over het thema.
Graag tot dan!

ADHD Café Eindhoven
woensdag 19 juli 19.30-21.00 uur
Landgoed de Grote Beek
Dr. Poletlaan 23
5626 NC Eindhoven

Groeten van Linda & Claudia

2 reacties. Reactie plaatsen

  • Anoniempje
    12 juli 2023 13:22

    Is het hebben van een ADD / ADHD diagnose een vereiste om aan ADHD cafe evenementen deel te nemen?

    Stel dat je geen diagnose hebt, of dat je een ASS diagnose hebt maar vooral last hebt van ADD / ADHD achtige problematiek / symptomen?

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.