ADHD Café Eindhoven: AD(H)D & Relaties

|

Tijdens onze laatste wandel-editie van dit jaar op woensdag 16 augustus wandelden we met acht ADHD’ers en een hond over Landgoed de Grote Beek. Een nieuwe vrouwelijke gast was meteen nieuwsgierig naar ervaringen over het herkennen van ADHD bij je nog hele jonge kind, en noemde haar dochtertje ‘echt een Mini Me’. Ze kreeg verschillende ervaringsverhalen van de vaders in het gezelschap. Het thema was ‘ADHD en ontspanning’ en dat zat meteen goed, omdat iedereen wel even contact had met de Husky van onze gast uit België. Verder kwamen allerlei favoriete manieren om te ontspannen voorbij: sport, de sauna die ontdekt was tijdens een vakantie in Finland, yoga, Mindfulness, wandelen en sporten met de hond, motorrijden en vooral heel veel Lego projecten bouwen. Ook geleide meditatie was populair, hoewel het sterk afhankelijk is van de stem die je door de meditatie leidt of je er goed van ontspant, maar een aanrader is Headspace.

AD(H)D & Relaties

Op 20 september praten we over relaties. Hoe voel jij je in je relatie? Hoe zorg jij dat het goed gaat tussen jullie en gaat dat je makkelijk af? En welke dingen vind je hopeloos ingewikkeld? Welke rol speelt AD(H)D daarin? Heb je een vriend(in) of een partner die ook AD(H)D heeft? Is dat makkelijker? Vertrouwder? Wij horen het graag. En ben jij juist single, dan is deze avond ook voor jou. Kies jij er bewust voor om single te zijn en komt dat bijvoorbeeld door moeilijke ervaringen in het verleden? Bekijk de artikelen op deze pagina over Relaties en AD(H)D. Daar lees je wat verhalen die misschien herkenbaar voor je zijn.

20 september zien we elkaar weer bij Wijkcentrum Blixems

We zijn vanaf 19.15 uur aanwezig in de bar van Wijkcentrum Blixems op Ouverture 2 en je herkent ons aan de Impuls & Woortblind folders die bij ons op tafel liggen. Je kunt een drankje bestellen aan de bar (tegen betaling) en rond 19.30 uur gaan we naar onze zaal en beginnen we. Wil je een sfeerimpressie van Wijkcentrum Blixems, kijk dan op hun Facebook-pagina.

Graag tot dan!

ADHD Café Eindhoven
woensdag 20 september 19.30 uur
Wijkcentrum Blixems
Ouverture 2
5629 PV Eindhoven

Groeten van Linda & Claudia