ADHD Cafe Eindhoven: Het mooie van AD(H)D en jouw successen

|

Woensdagavond 17 augustus was onze laatste wandel-editie van dit jaar. Het was nat in het Philips de Jonghpark door de regenbuien die middag. Terwijl we stonden te wachten op onze gasten kwam Michelle voorbij met haar armen vol hoepels voor de FlowMies hoopdance les. Omdat het natuurlijk vakantietijd was wandelden we met een klein maar fijn groepje van vijf het park in. Allemaal vaste gasten deze keer. We hadden geen thema, dus onze gesprekken gingen over vanalles, zoals relaties en reizen. We dronken koffie en thee bij de auto en daar hadden we het ook nog even over werkervaringen.

Bij het bedenken van ons komende thema hadden we behoefte aan iets dat vrolijk stemt. We vinden het belangrijk dat de balans net zo vaak doorslaat naar het positieve van AD(H)D, omdat we – als we teveel aandacht geven aan alles wat beter kan – ons stiekem gedemotiveerd gaan voelen. En als supportgroep voor AD(H)Ders door AD(H)Ders willen we elkaar natuurlijk graag aanmoedigen en een hart onder de riem steken.

Het mooie van AD(H)D en jouw successen

We gaan praten over wat juist zo mooi is als je AD(H)D hebt. Wat zijn de eigenschappen waar je blij mee bent en waar je complimenten over krijgt? Hoe helpt AD(H)D jou in je relaties en werk? En welke successen heb je behaald recent of in het verleden die je echt dankt aan je AD(H)D? Ben je op dit moment niet zo positief gestemd, doe dan inspiratie op met deze podcast van ADHD Dingen over de positieve kanten van ADHD: Nirma Haggenburg praat met hersenwetenschapper Martine Hoogman van de Radboud Universiteit die nu onderzoek doet naar de sterke kanten van AD(H)D. We horen graag wat je in jezelf herkent op woensdagavond 21 september!

Bekijk ook het programma van het event ‘The Power of ADHD’ op zaterdag 15 oktober in Leiden, waar je wetenschappers, werkgevers, zorgverleners en mede-AD(H)D’ers treft die vertellen over de sterke kanten van ADHD.

21 september zien we elkaar weer op de Hurksestraat 26

We zijn vanaf 19.15 uur aanwezig op de Hurksestraat 26 en je kunt aanbellen bij De ADHDacademie. Rond 19.30 uur gaan we beginnen. Wij zorgen voor de koffie en thee. Wil je een sfeerimpressie van de ruimte waar we gaan samenkomen, kijk dan bij Foto’s op onze Facebook-pagina.

Graag tot dan!

ADHD Café Eindhoven
woensdag 21 september 19.30 uur
Hurksestraat 26
5652 AL Eindhoven

Groeten van Anne, Linda & Claudia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.