ADHD Café Eindhoven neemt pauze

|

Op 21 april hielden we voor de tweede keer het ADHD Café Eindhoven, alleen moesten we dit uiteraard digitaal doen. Lees meer over Ons knusse online ADHD Café. Het was waardevol, maar ook kleinschalig: de opkomst was een kwart van de opkomst bij ons eerste ADHD Café.

We begrijpen heel goed dat digitaal samenkomen veel minder uitnodigend en fijn is dan elkaar ‘in het echt’ ontmoeten. We hebben daarom besloten verder te gaan met het ADHD Café in Eindhoven wanneer de coronamaatregelen het toelaten dit weer live te doen op onze locatie. Je hoort van ons zodra het zover is.

Wat in de tussentijd? Er zijn verschillende opties:

  • Mocht je met iemand in het bijzonder contact willen die je via ons ADHD Café hebt ontmoet, laat het even weten door ons een mail te sturen.
  • Als je een vrouw met AD(H)D bent, ben je welkom om aan te sluiten bij de meet-up voor vrouwen met AD(H)D. Meet-ups zijn elke 6 weken en de eerstvolgende is op donderdag 9 juli. Je kunt je aanmelden voor de meet-up door te mailen naar [email protected]
  • Zorg vooral goed voor jezelf! En benut de tijd ook om dichter bij jezelf te komen. Zoek contact met ons als je hier hulp bij kunt gebruiken!
  • En mail ons als je bepaalde onderwerpen hebt waar je graag over wilt praten bij onze komende bijeenkomsten.

We melden ons, zodra we je weer kunnen ontvangen op onze locatie op de Hurksestraat. Voor nu, dankjewel dat je het ADHD Café in Eindhoven mee hebt opgestart en we zien je – hopelijk binnen een paar maanden – heel graag terug!

Warme groeten,
Anne, Mariëlle en Claudia

[email protected]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.