Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam

ADHD Café Eindhoven start weer

Tjilpende vogels, ritselende bladeren en een lentezonnetje vormden op woensdagochtend 19 mei in het Philips de Jonghpark het décor van de herstart van ons ADHD Café Eindhoven.

Wat fijn dat we weer kunnen beginnen! Want, zoals we gehoopt hadden, nam Nederland 19 mei de tweede stap in het openingsplan en mogen we weer in groepen buiten wandelen op 1,5 meter afstand. En zo kunnen we samen prima zwervend door het park een goed gesprek voeren.

We gingen zonder thema op pad. Tijdens de wandeling kwam een gesprek op gang over hoe je soms kunt gaan twijfelen aan je AD(H)D-diagnose, bijvoorbeeld als studeren ineens een hele tijd prima lukt. Om vervolgens te ontdekken dat je AD(H)D je niet of nauwelijks in de weg zit als je in een goede flow raakt, omdat je je cursussen zelf hebt gekozen, het onderwerp je interesse heeft en je het heel belangrijk vindt voor jezelf om die examens te halen. Daarnaast hebben we fijn gepraat over het onderhouden en diep waarderen van je relaties met geliefden, familie en vrienden in deze coronatijd.

Natuurlijk hadden we het ook over het vervolg van ons ADHD Café. We zijn ervan overtuigd dat een wandeling fijn en laagdrempelig is, je beweegt en geniet van de omgeving. Hoewel een paraplu misschien wel eens mee moet. En we begrepen door de feedback van iemand die er niet bij kon zijn dat ochtenden echt niet handig zijn. Omdat het vooral de komende maanden nog lekker lang licht is, gaan we daarom gewoon ’s avonds wandelen.

Dus vanaf juni en de maanden die volgen elke derde woensdagavond van de maand: het ADHD Café Eindhoven vanaf 19.30 uur wandelend in het Philips de Jonghpark.

We verzamelen vanaf 19.15 uur op de parkeerplaats en vertrekken om 19.30 uur. Dan maken we een wandeling van ongeveer een uur. Daarna drinken we een kop koffie of thee (breng je eigen kopje of mok mee, wij zorgen voor de koffie en thee). Hopelijk sluit je eens aan. De volgende keren zijn op woensdag 16 juni, woensdag 21 juli en woensdag 18 augustus.

Graag tot dan!

ADHD Café Eindhoven – WANDEL editie
woensdag 16 juni /21 juli / 18 augustus 19.30 uur
Philips de Jonghpark (samenkomst parkeerplaats Bezuidenhoutseweg)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam