ADHD Café Eindhoven: Vriendschap & relaties

|

Voor onze wandel-editie op woensdagavond 18 mei liepen we met z’n zevenen het Philips de Jonghpark in kort na 19.30 uur, want iedereen die we verwachtten was mooi op tijd. Ook de nieuweling raakte meteen aan de praat met een ander. We dwaalden gemoedelijk rond door het park, terwijl – net als vorig jaar – FlowMies hoopdance les gaf op het grote veld. Na onze wandeling streken we neer bij Anne, die klaar zat op een picknick kleed aan een tafeltje met koffie, thee en koekjes. Ze was deze keer te moe om mee te gaan wandelen en zat ons daarom op te wachten op het gras.

Twee van de gasten moesten eerder naar huis, maar gaven nog even aan dat ze het fijn zouden vinden om bij volgende wandel-edities een thema te bespreken zoals we die ook bij onze bijeenkomsten binnen hebben. Dat gaan we 15 juni meteen doen. We hebben verder heel ontspannen nagepraat met wat lekkers erbij. Over dagdromen en hoe je dat kunt stoppen als het nodig is. Over of mensen met AD(H)D wel of niet kunnen mediteren, en dat mediteren verschillende dingen kan zijn voor verschillende mensen: wandelen in de natuur kan meditatie zijn, of luisteren naar muziek, eigenlijk alles waar je hoofd rustig van wordt. En het ging ook al heel even over contact maken.

Vriendschap & relaties

Hoe voel jij je in je vriendschappen en in je relatie? Gaat het allemaal even goed en ben je helemaal gelukkig? Of zijn er toch ook dingen die je erg ingewikkeld vindt? En welke rol speelt AD(H)D daarin? Heb je een vriend(in) of een partner die ook AD(H)D heeft? Is dat makkelijker? Vertrouwder? Wij horen het graag. En bekijk vooral de artikelen op deze pagina over Relaties en AD(H)D. Daar lees je wat verhalen die misschien herkenbaar voor je zijn.

15 juni zien we elkaar weer in het Philips de Jonghpark

Dus… woensdagavond 15 juni zien we je graag in het Philips de Jonghpark. We hopen op lekker weer en niet teveel muggen. Ben je eerder bij een wandel-editie van ons geweest, dan weet je wat je kunt verwachten. We verzamelen tussen 19.15 uur en 19.30 uur op de parkeerplaats bij het Philips de Jonghpark aan de Bezuidenhoutseweg. Na een wandeling van ongeveer een uur is er koffie, thee en koek. Aanmelden mag, spontaan komen opdagen mag ook.

Graag tot dan!

ADHD Café Eindhoven
woensdag 15 juni 19.30 uur
Philips de Jonghpark (parkeerplaats Bezuidenhoutseweg)
5651 GA Eindhoven

Groeten van Anne & Claudia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.