Skype-editie ADHD Café Eindhoven 22 januari

|

Wat een druilerig weer was het zaterdag 18 december, maar ondanks dat is onze wandel-editie goedbezocht. We hebben wat langer dan normaal gewacht voor we op pad gingen, omdat iemand verdwaald was met haar auto en het park even niet kon vinden. Ondertussen werden er al wat ervaringen uitgewisseld over stoere bijtkettingen voor kinderen met AD(H)D. Anne had deze keer een andere route bedacht om niet steeds rondjes door het park te lopen. Met z’n zevenen vertrokken we en wandelden langs De Herdgang waar PSV-fans over de hekken naar een training keken. En via Landgoed De Grote Beek wandelden we terug naar de parkeerplaats bij het Philips de Jonghpark.

We dronken koffie en thee bij Anne’s auto, waar we in gesprek raakten samen over hoe we soms moe worden van ons eigen drukke praten. Dat herkenden we duidelijk allemaal wel. Sommigen gaan juist heel veel praten als ze heel vermoeid of overprikkeld zijn, anderen bij veel spanning. En dit gesprek inspireerde meteen het onderwerp van onze komende Skype-editie: we willen graag praten over omgaan met emoties, om te beginnen met angst.

AD(H)D & Angst: hoe ga jij om met jouw angst?

Iedereen heeft weleens angst. Maar bij veel mensen met AD(H)D belemmert angst hen in hun dagelijks bestaan. Wat is angst precies? Hoe werkt angst? En veel belangrijker nog: hoe kun je er voor zorgen dat angst minder impact heeft op je leven?

Deze vragen en meer komen aan bod in de online-editie van ons AD(H)D Café Eindhoven van 22 januari. Anne wordt in haar praktijk waarin zij vrouwen met AD(H)D coacht vaak geconfronteerd met angst. En natuurlijk kent zij angst ook uit eigen ervaring. In 2021 besloot zij zich in het fenomeen angst te verdiepen. De kennis en inzichten die zij opdeed zal zij in het eerste deel van het online Café met je delen. Daarna is er ruimte voor het stellen van vragen en zullen we met elkaar in gesprek gaan.

Dit alles doen we via Skype. Lekker rustig vanuit huis. We hopen dat je inzicht ontwikkelt in hoe jij beter kunt omgaan met jouw angst(en).

22 januari zien we elkaar via Skype

We zijn vanaf 13.30 uur online aanwezig via Skype. Je kunt meedoen via deze link (geen account nodig). Ga er gemakkelijk voor zitten en pak er lekker een kop koffie of thee bij.

We hopen je online te mogen verwelkomen! Opnieuw geldt: aanmelden mag, spontaan inloggen ook.

Graag tot dan!

ADHD Café Eindhoven
zaterdag 22 januari 13.30 uur
Skype-editie

Groeten van Anne & Claudia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.