Wandel-editie ADHD Café Eindhoven 27 november

|

Het Philips de Jonghpark kleurde hier en daar wit en het was gelukkig droog toen ik Anne en onze bezoekers ging zoeken. Ik was te laat omdat ik mijn vader en moeder aan het helpen was en echt nog even de was voor ze wou ophangen. Anne was met een klein groepje het park ingetrokken en na wat foto’s maken van het park rende ik naar ze toe.

En het was weer leuk met bezoekers die al eerder met ons hadden gewandeld, bij onze Skype-editie van 17 november waren of voor het eerst kwamen. Doordat het zo nat was geweest en we zomaar opeens een zaterdag hadden uitgekozen waren Anne en ik benieuwd naar de opkomst. Met ons vijven hadden we goede gesprekken onderweg in het park. We wisselden ervaringen uit over te laat komen op het werk, wel of niet praten over ADHD met collega’s en over de impact van ADHD op je relaties. Uitstelgedrag en af en toe een dag nodig hebben om helemaal af te schakelen kwam ook voorbij.

Koffie bij de auto

Omdat er een beetje sneeuw lag, wandelden we naar de auto en dronken daar koffie en thee. We hadden zelfs glutenvrije en lactosevrije kruidnoten bij! De achterbak van Anne was de koffiebar. Rond 15.30 uur braken we op en gingen we allemaal naar huis.

We houden in ieder geval in december nog een wandel-editie. Anne en ik hopen iedereen dan weer te zien in het Philips de Jonghpark. In januari houden we waarschijnlijk een Skype-editie en daarna kijken we verder wanneer we weer samen zouden kunnen komen op de Hurksestraat 26.

18 december wandelen we weer in het Philips de Jonghpark

We verzamelen vanaf 13.15 uur op de parkeerplaats bij de fietsen en vertrekken om 13.30 uur. Breng je eigen kopje of mok mee, wij zorgen voor de koffie en thee. En vergeet je snow boots niet, mocht er een pak sneeuw liggen! En je paraplu als het regent… ; )

Graag tot dan!

ADHD Café Eindhoven – WANDEL-editie
zaterdag 18 december 13.30 uur
Philips de Jonghpark (samenkomst parkeerplaats Bezuidenhoutseweg)

Groeten van Anne & Claudia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.