Wandel-editie ADHD Café Eindhoven van 18 augustus

|

Gelukkig was Anne ruim op tijd om de vroege vogel op te vangen, want ik kwam op het laatste moment aanvliegen op mijn fiets. Het was de hele dag regenachtig geweest, dus we hadden al zo’n vermoeden dat het niet druk ging worden. Ook omdat het natuurlijk midden in de vakantie is. We wandelden uiteindelijk met z’n vijven het Philips de Jonghpark in.

Heel leuk was dat we weer twee nieuwe gezichten erbij hadden. We merken in deze opstartfase dat de samenstelling van de groep steeds een beetje wisselt, wat iedere keer weer heel andere gesprekken oplevert. Dat maakt het toch interessant en gezellig voor degenen die er de vorige keer ook bij waren, maar nu geen bekenden zien (behalve Anne en ik). We wisselden ervaringen uit over o.a. de opvoeding van kinderen, waar we onze AD(H)D diagnoses hebben gekregen, medicatie en groepstherapie.

Vochtig

Het was deze keer nattig in het park en lekker koel. Op het gras picknicken was er deze keer niet bij. We wandelden wat langer door en dronken daarna koffie en thee bij de auto van Anne. Haar achterbak had ze ingericht als koffiebar. Het werd al vroeger donker en Anne moest naar huis, maar we hebben toch nog even wat nagepraat. De nieuwelingen waren blij dat ze deze mogelijkheid hadden ontdekt om met gelijkgestemden samen te komen met een wandeling in het park.

Daarom houden we in ieder geval in september nog een wandel-editie. Anne en ik hopen iedereen dan weer te zien in het Philips de Jonghpark. Omdat het nu steeds vroeger donker wordt, gaan we vanaf oktober weer samenkomen op de Hurksestraat 26. Wandel-edities komen komend jaar terug zodra het lang licht blijft in de avond.

15 september wandelen we weer in het Philips de Jonghpark

We verzamelen vanaf 19.15 uur op de parkeerplaats bij de fietsen en vertrekken om 19.30 uur. Breng je eigen kopje of mok mee, wij zorgen voor de koffie en thee. En vergeet je waterfles niet, mocht het nog warm zijn! En je paraplu als het regent. Oh, en het is al vroeger donker, dus ik breng een lantaarn mee… ; )

Graag tot dan!

ADHD Café Eindhoven – WANDEL-editie
woensdag 15 september 19.30 uur
Philips de Jonghpark (samenkomst parkeerplaats Bezuidenhoutseweg)

Groeten van Anne & Claudia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.