Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam

Wandel-editie in het Philips de Jonghpark

Zo gezellig, de wandel-editie van ons ADHD Café Eindhoven op woensdagavond 16 juni. Het was nog best heel warm, dus we waren benieuwd hoe het zou zijn in het Philips de Jonghpark. We hebben bij de fietsen op de parkeerplaats aan de Bezuidenhoutseweg tot 19.30 uur gewacht en zijn toen samen het park in gewandeld.

Zwervend door het park konden we fijne gesprekken voeren en onderling kennis met elkaar maken. Ondertussen genoten we van de vogels en de schaduw van de bomen. In het park waren groepen studenten gezellig aan het picknicken en barbecueën. Ook hebben we even staan kijken bij de Outdoor Zomer Hoepel Les van FlowMies. Heel kleurrijk en sierlijk.

Openhartig

Na een wandeling van bijna een uur gingen we lekker op het koele gras zitten en haalde Anne de thermoskan, theezakjes en mini-stroopwafels tevoorschijn. Natuurlijk waren we allemaal onze eigen mokken vergeten. : ) Maar door de warmte hadden we wel allemaal een waterfles bij ons.

Toen we in deze kring zaten hadden we een openhartig gesprek over studie en werk (zoeken). Onze uitdagingen daarbij en hoe we dat aanpakken. Wat we doen om onze focus vast te houden en wat we nodig hebben om goed te ontspannen. De fijne sfeer in het park en de combinatie van wandelen en napraten beviel heel goed. Dus blijven we de komende maanden deze wandel-edities houden.

Kom 21 juli wandelen in het Philips de Jonghpark

We verzamelen vanaf 19.15 uur op de parkeerplaats bij de fietsen en vertrekken om 19.30 uur. We maken een wandeling en daarna praten we samen nog wat na op het gras. Breng je eigen kopje of mok mee, wij zorgen voor de koffie en thee. (En vergeet je waterfles niet bij warme dagen! Of je paraplu als het regent. ; )

Graag tot dan!

ADHD Café Eindhoven – WANDEL-editie
woensdag 21 juli 19.30 uur
Philips de Jonghpark (samenkomst parkeerplaats Bezuidenhoutseweg)

 

3 reacties.

 • Lijkt me leuk om vanavond mee te wandelen !

 • Anne van Hees
  14 juli 2021 09:00

  Ja iedereen mag deelnemen én het is gratis, voel je welkom!

 • Wilma Schrijen
  14 juli 2021 08:44

  Hoi! Ik ken dit initiatief nog niet, wat leuk dit! Is het gratis? Welke leeftijd? Mag iedereen aansluiten?

Menu
Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam