Wandel-editie ADHD Café Eindhoven van 21 juli

|

Toen ik mijn fiets parkeerde bij het Philips de Jonghpark hoorde ik twee stemmen achter me: ‘Kom jij ook voor het ADHD Café?’ ‘Ja!’ Zo hoefde ik niet meer met ons foldertje te zwaaien. Anne kon er deze keer niet bij zijn, omdat ze na een mogelijke besmetting bij een verjaardagsfeest voor de zekerheid in quarantaine moest blijven. Dus ik hoopte dat ik in mijn eentje genoeg te drinken bij me had voor iedereen. Want het is altijd afwachten hoeveel (nieuwe) mensen komen opdagen, nu we net weer zijn begonnen met ADHD Café Eindhoven.

Al snel waren we met een leuke groep van vier vrouwen en drie mannen, dertigers, veertigers en vijftigers. Net na 19.30 uur wandelden we samen het park in en maakten we onderweg kennis met elkaar. We wisselden ervaringen uit over medicatie, meditatie en andere manieren om onze AD(H)D te managen. Ook hadden we het over onze werksituatie en zorg voor kinderen. Het was deze keer iets minder warm dan in juni en misschien liepen we daardoor wat langer rond, voordat we op het gras gingen zitten om wat te drinken.

Spannend

Bij de thee en Nescafé bleek dat we het allemaal even spannend hadden gevonden om zomaar naar het ADHD Café te komen. Als je nog nooit bent geweest is het natuurlijk best eng om op een onbekende groep mensen af te stappen en contact te maken. De wandeling haalt deze spanning snel weg. Iedereen kan openhartig zijn, omdat iedereen elkaars ervaring goed kan plaatsen. Hoewel ieders AD(H)D anders is, hebben we toch veel gemeen.

Omdat het begon te schemeren toen we nog aan het napraten waren op het gras, kwamen er steeds meer muggen op ons af. Daarom maakten we rond 21.15 uur dat we wegkwamen. En sommigen moesten nog wel even rijden, omdat ze van (ver) buiten Eindhoven waren gekomen.

De sfeer in het park en de combinatie van wandelen en napraten bevielen ook deze groep heel goed. Dus Anne en ik hopen iedereen de komende maand weer te zien in het Philips de Jonghpark. En als het weer en de coronamaatregelen het toelaten, blijven we voorlopig deze wandel-edities houden.

18 augustus wandelen we weer in het Philips de Jonghpark

We verzamelen vanaf 19.15 uur op de parkeerplaats bij de fietsen en vertrekken om 19.30 uur. Breng je eigen kopje of mok mee, wij zorgen voor de koffie en thee. En vergeet je waterfles niet bij warme dagen! Of je paraplu als het regent. Oh, en DEET tegen muggen. ; )

Graag tot dan!

ADHD Café Eindhoven – WANDEL-editie
woensdag 18 augustus 19.30 uur
Philips de Jonghpark (samenkomst parkeerplaats Bezuidenhoutseweg)

Groeten van Anne & Claudia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.