Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam

AD(H)D & Dyslexie Café Heusden

|

In een leuke groepsruimte in de boerderij met de naam ‘Haai Society’ in Drunen (gemeente Heusden) ben je elke laatste dinsdag van de maand welkom bij het AD(H)D & Dyslexie Café Heusden. Met uitzondering van de maanden juli en augustus,

Thema’s
We werken bijna elke keer met een thema. Kijk hieronder bij onze nieuwsberichten voor het thema van de volgende bijeenkomst.

Onderling contact
In het AD(H)D-café & Dyslexie Café Heusden kun je 1 keer in de maand in contact komen met gelijkgestemden met AD(H)D, dyslexie en dyscalculie om ervaringen uit te wisselen, herkenning, erkenning en elkaar te adviseren,

Iedereen is welkom vanaf 19.30 om onder het genot van een kopje koffie/thee binnen te stappen, om 20.00 begint het officiële gedeelte dit duurt tot 21.30 daarna informeel samenzijn, waarin de mogelijkheid bestaat tot netwerken, kennismaken.

Impuls & Woortblind
Via Impuls en Woortblind wordt het café ondersteund. Impuls en Woortblind is een vereniging voor en door mensen met bovengenoemde kenmerken.

Doelstelling
Wij stellen tot doel om mensen met of zonder deze diagnoses met elkaar te verbinden om zinvolle contacten op te doen en met elkaar samen te werken, om op deze manier meer wederzijds begrip en acceptatie te bewerkstelligen.

Diagnose geen voorwaarde
AD(H)D & Dyslexie Café Heusden biedt een laagdrempelige ontmoetingsplek, bedoeld voor mensen met (een vermoeden van) AD(H)D en/of dyslexie en voor betrokkenen. Het hebben van een diagnose is geen voorwaarde voor deelname.

Naasten ook welkom!
Graag nodigen wij ook familie, partners, vrienden, collega’s en bekenden uit, die eens willen meeluisteren of zelf hun verhaal kwijt willen.
Het blijkt voor velen fijn om situaties bij anderen te herkennen en handvatten, advies aangereikt te krijgen, om zo gaandeweg om te leren gaan met jouw vorm van neurodiversiteit.

Meer over de organisatoren:
Karin de Jager (contactpersoon voor Dyslexie bij volwassenen bij Impuls& Woortblind)
Emmy Hendriks (ervaringsdeskundige ADD, contactpersoon en cliëntondersteuner I & W)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam