AD(H)D-café Amersfoort (Keistadcafé) gaat 8e jaargang in

|

 

                    Cafédata Amersfoort 2020

 

Dit café bestaat nu zeven jaar. Het is een maandelijkse ontmoetingsavond voor volwassenen met AD(H)D (ADHD/ADD), een plek om met deelgenoten in een ontspannen sfeer ervaringen en tips uit te wisselen en gewoon gezellig wat te drinken.
Ook familie, vrienden en andere belangstellenden met vragen over ADHD of ADD zijn van harte welkom. We hebben een prettige ruimte, alleen voor onze bezoekers.

Ontspannen gesprekjes in het Keistad AD(H)Dcafé

Impuls & Woortblind, de vereniging voor en door volwassenen met ADD, ADHD, dyslexie en dyscal­culie, ondersteunt en faciliteert onder meer het landelijke netwerk van AD(H)D café’s.

De toegang is € 1,- (contant) en tijdens de avonden kan iedereen in- en uitlopen wanneer hij of zij dat wil. Aan de bar zijn tegen bescheiden prijzen (PIN-betaling verplicht) drankjes verkrijgbaar.
Er is een leestafel met zo’n 35 verschillende informatieve artikelen om mee te nemen. Over ADD, ADHD, Dyslexie, Dyscalculie, Autisme. Ook is er natuurlijk materiaal over de concrete onder­steuning die de vereniging kan bieden, bijvoorbeeld het Impuls en Woortblind Magazine, en het Jaarplan met de vele manieren van belangenbehartiging van onze doelgroepen.

Naast een groepje vaste bezoekers komen er elke keer wel één of meer nieuwelingen, die zich al snel welkom voelen met hun vragen of ervaringen. Er zijn genoeg mensen met boeiende verschillen en overeenkomsten, maar het is ook weer niet te druk bezocht. Al snel ontstaat er een plezierige, open­hartige sfeer op deze avonden. Gelachen wordt er steevast ook!

Wees welkom aanstaande vrijdag om een drankje te halen en mee te doen!

Keistadcafé
Tweede vrijdag van de maand
van 19.30 – 22.00 uur

Locatie: het café (de grote zaal) van De Koperhorst,
Paladijnenweg 275
3813 KA Amersfoort

Voor meer informatie en plaatsing op de mailinglist:
[email protected]
Jan Willem Lignac, (0623) 777 371.