Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam

Doe mee met het online café Amersfoort, voor en met ADHD’ers

Vrijdag 26 maart is er weer een online AD(H)D- Café Amersfoort

Zolang de horeca gesloten blijft wegens het Coronabeleid, is er op elke tweede en vierde vrijdag van de maand met ZOOM een ontmoetingsavond van 20:00 – 21:30. Dat is dus meestal om de twee weken, maar soms liggen er drie weken tussen twee online-cafés.

Pas als bijeenkomen weer veilig mogelijk wordt, keren we terug naar onze vaste stek (zie foto), en dan stoppen onze online-ontmoetingen. Dat wordt waarschijnlijk pas na de zomer van 2021.
De online cafés zijn uiteraard gratis toegankelijk, per keer ontvang je vertrouwelijk een ZOOM-link.

Hier zijn we met ervaringsdeskundigen onder elkaar om in een ontspannen sfeer ervaringen en tips uit te wisselen en gezellig wat te praten. Ook familie en andere (jong-) volwassen belangstellenden met vragen over ADD of ADHD zijn hartelijk welkom. Impuls en Woortblind, de landelijke vereniging voor en door deze doelgroep, ondersteunt onder meer het landelijke netwerk van deze cafés. Bezoekers hoeven geen lid te zijn, maar de vereniging ondersteunt dit natuurlijk wel dankzij betalende leden (zo’n vier tientjes per jáár).

Jouw vragen en talenten worden direct herkend

Ieder kan (tijdelijk: na aanmelding) op onze avonden meedoen of stoppen wanneer zij of hij wil.
Er zijn genoeg mensen met boeiende verschillen en overeenkomsten, maar het is ook weer niet te druk bezocht om goed contact te kunnen leggen. Al snel ontstaat een plezierige, openhartige sfeer.
Er wordt [meestal 😉 ] goed naar elkaar geluisterd. Telkens weer merken we hoe bevrij­dend het werkt, dat jouw vragen en talenten hier direct worden herkend. Je kunt hier mét je bijzondere brein jezelf zijn. En er wordt (dus) steevast ook veel gelachen!

Hartelijk welkom om die onderlinge (h)erkenning zelf te ervaren!

Voor aanmelding of vragen: [email protected]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam