Welkom bij AD(H)D-café Amersfoort

|
2 reacties
Op locatie én via Zoom

Door de coronamaatregelen zijn we online verder gegaan. Dit bevalt ons zo goed, dat we nu een combi doen van online én fysiek. Je kunt ons dus 2 keer per maand bezoeken!

-elke 2e vrijdag van de maand komen we op locatie bij elkaar;
elke 4e vrijdag van de maand ontmoeten we elkaar via Zoom.
Kijk in onze agenda voor meer info.

Onze locatie:

gebouw One Planet
Stationsplein 16
3818 LE Amersfoort

Helaas is hier geen gratis parkeergelegenheid.
TIP: Kom per fiets of OV.

Je kunt je via de mail aanmelden voor onze bijeenkomsten: [email protected]

Over AD(H)D Café Amersfoort

Elke 2e en 4e vrijdag van de maand kun je bij ons terecht. Zowel online als fysiek. Wij bieden ontmoetingsavonden voor volwassenen met (belangstelling voor) ADD of ADHD. Een plek om met lotgenoten in een ontspannen sfeer ervaringen en tips uit te wisselen en gewoon gezellig wat te drinken. Ook familie, vrienden en andere belangstellenden met vragen over ADHD of ADD zijn van harte welkom.

Er wordt een kleine bijdrage gevraagd (contant) en tijdens de avonden kan iedereen in- en uitlopen wanneer hij of zij dat wil. We hebben een grote leestafel, vol met informatieve artikelen die handig en overzichtelijk zijn gesorteerd op onderwerp. Van elk artikel mag een kopie worden meegenomen. Natuurlijk ligt hier ook informatie over Impuls & Woortblind en de ondersteuning die onze vereniging kan bieden. Als voorbeeld ligt er ook ter inzage een reeks uitgaven van het periodiek van de vereniging.

Er komen doorgaans tussen de 10 en 15 mensen. Genoeg voor het ontdekken van boeiende verschillen en overeenkomsten, maar het is ook weer niet te druk bezocht. Al snel ontstaat er een plezierige, openhartige sfeer op deze avonden. Gelachen wordt er steevast ook!

2 reacties. Reactie plaatsen

 • Gert van Os
  8 juni 2022 14:10

  Jullie adres kreeg ik vandaag door.
  Ik – laatbloeier – probeer om te gaan met adhd en ben geïnteresseerd in jullie doen. Hebben jullie meer info en plek in de praatgroep Amersfoort?
  Groeten
  Gert

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.