Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam

AD(H)D-café Assen

Vrijdag 25 juni 2021 was het café weer open, maar eerst hebben we met 9 personen een uur gewandeld om de Baggelhuizerplas. Daarna zijn we naar Grand-café Restaurant LIFF vertrokken voor het nuttigen van een drankje en een borrelhap.

De 9 personen zijn uiteindelijk uitgegroeid naar 14 personen. Het was een gezellige avond met bovendien meer vrijheden. Na afloop zijn we nog met een paar personen het centrum van Assen door gezwalkt en was het wel heel erg druk. De anderhalf meter was schijnbaar zo ineens niet meer noodzakelijk. Helaas zonder live muziek nu het TT-festijn ook dit jaar geen doorgang kon vinden.

Deze avond hebben we nadere afspraken gemaakt hoe we nu verder gaan. Besloten is om ook de komende maanden van 17.15 tot 18.15 uur te blijven wandelen. Daarna kunnen we naar LIFF om daar een hapje te eten, maar staat het een ieder vrij elders wat te nuttigen. Om 19.00 uur zijn we dan weer welkom in ons café. Dit programma blijft de komende maanden van kracht en wijzigingen worden tijdig doorgegeven.

Voor nu tot volgende maand en voor degene die op vakantie gaat, alvast een prettige vakantie gewenst.

Menu
Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam