Welkom bij ADHD-café Assen

|
4 reacties

Het AD(H)D café in Assen is altijd op de laatste vrijdagavond van de maand. De AD(H)D café Assen organisatoren zijn Bianca en Mario. Je kunt het café bezoeken zonder entree en afspraak.

Doel van het café:
Het idee van het AD(H)D café is om een ontmoetingsplek te creëren voor mensen met AD(H)D problematieken. In principe is iedereen welkom die informatie wil verkrijgen over AD(H)D. Mensen met AD(H)D, ADD, Borderline met AD(H)D kenmerken en PDD-NOS.

Vanzelfsprekend staat het café ook open voor bezoek van partners, familie en vrienden. Het café is een plek waar volwassenen met deze diagnose (h)erkenning vinden bij elkaar, waar ervaringen uitgewisseld kunnen worden. Ook is het een plek waar informatie gedeeld wordt in de thema avonden die zullen volgen naar wens van de bezoekers. Dit alles in een gezellige ontspannen sfeer.

4 reacties. Reactie plaatsen

 • Sierck Age Visser
  28 september 2022 10:24

  Hey, ik adhd met kenmerken van ADD en wou deze week naar dat café toegaan, maar vroeg me ook af of er meerdere mensen van de leeftijdscategorie van 18-30 jaar zitten?

  Beantwoorden
 • Hallo, ik heb ADD. Ben een man van inmiddels 57 jaar.
  Wat is zo’n beetje de leeftijd van de bezoekers aan het AD(H)D café in Assen.
  Alvast bedankt, Ronald, Hoogeveen

  Beantwoorden
  • Dag Ronald, de organisatoren hebben zo ongeveer jouw leeftijd. Verder weet ik het niet. Als je meer wil weten, kun je even de organisatoren zelf mailen: [email protected]. Maar ik zou gewoon een keer gaan kijken!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.