Welkom bij ADHD-Cafe Den Haag

|

Welkom bij AD(H)D Café Den Haag

Twee avonden per maand organiseren wij een avond voor iedereen die (iets met) AD(H)D heeft. Een avond om elkaar te ontmoeten. Tips en ervaringen uit te wisselen, even helemaal jezelf te zijn. Partners en kinderen/ouders zijn ook welkom.

Onze ontmoetingen zijn op:

2e woensdagavond van de maand ONLINE vanaf 19.30 uur (voor leden app groep)
4e maandagavond LIVE op locatie vanaf 19.30 (tenzij anders vermeld vrij inloop)

Onze locatie:
Kompassie, Laan 20, Den Haag

Meedoen met de app groep of vragen? Stuur een sms of app naar organisator Roelf Renkema: 06 42330373
Of mail (maar wordt slecht gelezen) : [email protected].

Over onze ontmoetingen

Ik krijg vaak de vraag van mensen wat ze zich moeten voorstellen bij de life-meetings. Het antwoord daarop is eenvoudig, het zijn gewoon gezellige bijeenkomsten. Soms heben we een thema en soms niet, ADHDers praten graag en een thema is niet altijd nodig. De avonden zijn steevast erg gezellig. Koffie en Thee is gratis.

De online meetings

Die zijn alleen voor app groep leden. Je kunt je aanmelden voor een van de 3 app groepen bij Roelf Renkema. Dit zijn gewoon gezellige klets bijeenkomsten. Net als de life meetings. We gebruiken hiervoor zoom. Een alternatief dat onstaan is door Corona maar dat nag steeds door mensen gebruikt wordt.

Onze app groepen

We hebben 3 app groepen.

  • ADHD Cafe – Hier kan en mag alles. Veel lol maar ook af en toe een traan. Discussies en vragen en er komt af en toe een wasmachine voorbij die een nieuwe eigenaar zoekt.
  • ADHD V & A – Vraag en Antwoord. De serieuzere vorm vragen te stellen. Deze is bedoeld om de noise van de grappen en grollen uit te filteren en een leesbaar overzicht te geven
  • ADHD H & H – Hulp en Helpen. Hier kun je hulp vragen of geven. Dat kan bij veel zaken zijn zoals verhuizing een extra hand bij de huishouding, een wandelmaatje etc. Weer een plek zonder noise en serieus.

Meld je aan en doe mee.

Tot gauw in ADHD Cafe Den Haag.


Contactpersoon: Roelf Renkema – SMS/Whatsapp: 0642330373

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.