Podcast ADD Something Special over ADHD Cafés

|
1 reactie

Wat is een ADHD Café? Is dat geen drukke stuiterbende? Ik zou er best heen willen maar het lijkt me super awkward om daar in mijn eentje naar binnen te stappen.

Allemaal gedachten die Carola had toen ze hoorde dat er ADHD Cafés bestaan. Gelukkig heeft Carola ADD en maakt ze daar een erg leuke en informatieve podcast over met de briljante titel ADD Something Special. Nu is er dus ook een aflevering over onze ADHD Cafés en wat Impuls & Woortblind doet voor mensen met o.a. ADHD/ADD!

Exit drempelvrees voor het ADHD café

Voor de lezers die niet meteen zijn gaan luisteren nog wat meer info over de podcast.
Carola vroeg ons om uit te leggen wat onze ADHD Cafés precies zijn. Uiteraard wilde ze ook een organisator spreken, liefst eentje met ADD. Daarom vertelt Julia van ADHD Café Breda wat zij doet als organisator en hoe blij ze wordt van het contact met mede-AD(H)D’ers. Zij werkt elke keer met een thema en is pas tevreden als mensen naar huis gaan met het gevoel dat ze wijzer zijn geworden. “Mijn drempelvrees is weg hoor”, zegt Carola na Julia’s verhaal. De podcast begint met een verhaal van Julie Houben over wat Impuls & Woortblind allemaal doet voor mensen met o.a. ADHD/ADD.

Meer over Add Something Special

Luister vooral ook naar andere afleveringen van ADD Something Special. Zo heeft Carola een aflevering gemaakt over de app Super Brains en ook een erg leuke video-podcast met haar man: De Wit Relationshit. Want hoe is het om partner te zijn van iemand met ADD? Grappig en vast herkenbaar voor veel stellen waarin AD(H)D speelt.

Kijk voor meer info over ADD Something Special en de maker, Carola de Wit op addsomethingspecial.nl

 

1 reactie. Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.