10% korting op 2-daagse ADHD training voor vrouwen

|

Hi, mijn naam is Eveline Roux en ik ben gespecialiseerd in ADHD bij vrouwen. Naast kennis uit de boeken, heb ik ook ruimschoots ervaring met ADHD in mijn privéleven. In onze familie zijn er drie generaties vrouwen met ADHD, waaronder mijn drie dochters en ik.

De 2-daagse training ‘ADHD je eigen voordeel’ geef ik sinds 2018 en maakte ik speciaal voor vrouwen met ADHD en voor vrouwen die zich erin herkennen.

We gaan aan de slag met de praktische uitdagingen (bijvoorbeeld planning, prioriteiten stellen etc.), maar ook met andere executieve functies, zoals bijvoorbeeld uitstelgedrag. Deze training helpt je bewust te worden van alles wat bij ADHD komt kijken, zoals je biologische klok, hormonen en hooggevoeligheid.

Naast de bewustwording is een belangrijk onderdeel dat we kijken naar wat datgene is dat helpend is voor jou. Wat zijn jouw kwaliteiten? Wat heb jij te doen om ADHD in je eigen voordeel te gebruiken? Welke stappen heb je te nemen en hoe doe je dat? Na twee dagen ga jij de deur uit met het antwoord op deze vragen.

Als lid van Impuls en Woortblind krijg jij 10% ledenkorting op de 2-daagse training. Reserveer jouw plek in de training via [email protected]. Zet in het bericht de gewenste trainingsdatum en vermeld erbij dat je lid bent van Impuls en Woortblind.

Kijk op de website ‘ADHD bij vrouwen’ voor de trainingsdata en lees meer over de 2-daagse training.

Ja, ik word lid van Impuls & Woortblind en profiteer daarmee van deze ledenkorting!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.