Online vragenuurtje met Naomi Huygen

Het online vragenuurtje ADHD/ADD

Heb je ADHD of ADD, of misschien één van je gezinsleden? Worstel je met vragen op het gebied van werk, relaties, opvoeding of gewoon ‘het leven’? Heb je behoefte aan (h)erkenning en tips van ervaringsdeskundigen? Wees welkom! We starten rond 20.15 uur. Je mag ook later inloggen.

Hoe werkt het?

Tijdens dit online vragenuurtje (via Zoom) is iedereen zichtbaar en hoorbaar aanwezig. Zo is er meer gevoel van onderling contact. Doe je liever anoniem mee, dan kan dat ook. Zet dan gewoon jouw microfoon en video-functie uit. Via de chatfunctie (Q en A) binnen ZOOM kun je dan  eventueel ook je vragen stellen. Via deze link ga je naar de Zoom-ruimte.

Over Naomi Huygen

Naomi is ADHD -coach en begeleider. Daarnaast is ze docent in het mbo. Ze heeft zelf ADHD. Ze is één van onze contactpersonen ADHD/ADD. Heb je na afloop nog behoefte aan 1 op 1 contact met Naomi? Je kunt haar bereiken via onze site: Naomi Huygen.

Meer over het Vragenuurtje

Heb je nog wat online drempelvrees of wil je gewoon meer weten over ons wekelijkse Vragenuurtje ADHD/ADD? Lees dit verhaal waarin Naomi antwoord geeft op al je vragen.

De kracht van het online Vragenuurtje ADHD/ADD

Het AD(H)D Vragenuurtje op donderdagavond is een drukbezochte online bijeenkomst geworden. Al negen maanden lang mag ik als ervaringsdeskundige, coach en contactpersoon bij Impuls & Woortblind deze uitwisselingsgroep begeleiden. Het…
Lees verder

Vragenuurtje ADHD en ADD – elke week weer bijzonder

Het begon ergens op een mooie dag in april. We zaten nog volop in de lockdown en zoom was na corona het meest gebruikte woord. Het werd de hoogste tijd voor ADHD/ADD en Zoom-time! Arda en ik deden het een paar keer om en om, maar al snel was ik wekelijks ‘Miss Vragenuurtje’.

Lees verder

Hier kan je doorgeven of je deelneemt aan het online vragenuurtje, of een vraag stellen aan de organisator.