€ 20,- Korting plus dit t-shirt bij een coachingstraject van 7 keer in Leeuwarden en via skype

|

Kun jij je leven ook zo knap ontregelen en ben je daar helemaal klaar mee? Wil je wel anders, maar lukt het steeds weer niet?

Mooi! Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Want ik help je om écht grip te hebben.

Je gaat niet bezig met de standaard adhd-coachingstips. Die zijn prima, maar blijkbaar werken ze nog niet bij jou. Je ontdekt hoe dat komt, hoe je wel wilt zijn, en dat ga je steeds makkelijker dóen.

Ik werk met coachingsmethoden die uitgaan van hoe je in jezelf, vanbinnen, ervaart. Mijn basis is NLP, op LinkedIn (bij ‘opleiding’) kun je zien met welke methodiek ik ook  werk. Dat is altijd maatwerk, afgestemd op jou. Want je pakt je AD(H)D aan vanuit je eigen beleving van AD(H)D, en op basis van wie jij als persoon bent.

Het doel is dat je niet langer jezelf aan het bevechten bent, maar dat je je balans vindt. Dat is: de manier waarop je tevreden bent met jezelf en waarmee je jezelf kan bijsturen als het even niet zo is. Zodat je blij bent met hoe je bent en functioneert.

Wil je hier meer over weten, of ben je gewoon nieuwsgierig, neem dan contact op voor een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom!

Telefoon Saskia Evertsen: 06. 41 711 502
Mail:  [email protected]

NB: De aanbieding geldt ook voor skype-coaching en voor coaching door ADHD in Bedrijf, voor werkgevers die hun medewerker supporten met effectieve AD(H)D-coaching.

Mijn website: www.debovenstroom.nl en www.adhdinbedrijf.nl

Ja, ik word lid van Impuls & Woortblind en profiteer zo van deze ledenkorting.