Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam

Naasten in Kracht biedt meer dan je denkt. Ook als je zelf ADHD hebt.

De website van Naasten in Kracht is uitgebreid met nóg meer onderwerpen. Kijk op www.naasteninkracht.nl en vind informatie en tips over wat je kunt doen en wie jou kan helpen. Op gebied van wonen, begeleiding of financiën.

Ik gun mijn dochter een prettige woning…Dat zou ook mij rust geven.
Het huis van mijn moeder is zo’n chaos. Ik wil haar graag helpen, maar dat wordt altijd ruzie…

Ook handig als je zelf ADHD of ADD hebt

‘Wat moet ik daarmee?’ zul je denken als je zelf ADHD hebt. Nou, bekijk de site maar eens en je staat verbaasd hoeveel je er aan hebt, ook voor jezelf! Bijvoorbeeld de tips over ‘hoe communiceer ik met mijn naaste?’, ‘Hoe bewaak ik mijn grenzen’? Daar kan iedereen wijzer van worden, ook jij. En dan zijn er nog alle ervaringsverhalen van partners, ouders en kinderen. Misschien heb jij wel een partner met bijvoorbeeld ASS en is dat ook niet altijd even gemakkelijk voor je. Je bent niet alleen. Neem eens een kijkje of stuur hem door naar je partner, als die het (even) zwaar met jou heeft!

Voor naasten was er tot nu toe niks

De website www.naasteninkracht.nl is opgezet door een aantal ggz-gerelateerde verenigingen van ervaringsdeskundigen, waaronder Impuls & Woortblind. Omdat er al zoveel te vinden is voor als je zelf ADHD/ADD, een depressie, een eet- of angststoornis hebt. Maar eigenlijk niks voor partners, ouders en kinderen van mensen die last hebben van één of meer van deze dingen.

Naasten in Kracht is een samenwerkingsproject van de ADF Stichting, Caleidoscoop, Depressie Vereniging, Impuls & Woortblind, MIND Familie- en Naastenraden, Labyrint-In Perspectief, Landelijke Stichting Familievertouwenspersonen, NVA, Plusminus, Stichting Borderline, Stichting Naast, Stichting Zelfbeschadiging, Stichting Het Zwarte Gat en MIND Ypsilon.

Menu
Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam