Podcast ADHD Dingen over Zorgverzekeringen en ADHD

|

Als je ADHD hebt, is het onderwerp zorgverzekering een hoofdpijn-dossier: elk jaar is het weer een uitdaging om te kijken wat voor jou de beste verzekering is. Gelukkig is er de podcast ADHD Dingen, met een speciale aflevering over Zorgverzekeringen en ADHD.

Eigen bijdrage, eigen risico en wel of niet aanvullend verzekeren

Deze aflevering (uit december 2021) gaat Nirma Haggenburg in gesprek met Bas Knopperts van de vergelijkingssite Independer.  Het gesprek gaat over het verschil tussen eigen bijdrage en eigen risico. Hoe zit het met vergoedingen van psychologen en alternatieve geneeswijzen? Is het zinvol om een collectieve zorgverzekering te nemen en wat zijn de grote verschillen tussen zorgverzekeringen? Met allemaal tips voor het kiezen van de juiste zorgverzekering.
NB: het gaat dus NIET concreet over welke verzekering het beste is voor als je ADHD-medicatie gebruikt maar je snapt wel beter hoe verzekeringen werken na deze podcast.

Meer ADHD Dingen-podcast afleveringen

Fijne podcast? Luister dan ook de aflevering met Rob Pereira over medicatie en ADHD of een eerdere over Wat is ADHD. Ook met Rob Pereira.
Of die over ADHD en hersenen, met Sandra Kooij.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.