Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam

online groepsgesprek positieve kanten ADHD – doe mee en draag bij aan onderzoek

|

Onderstaande oproep ontvingen wij van twee onderzoekers van het Radboud UMC. Ze doen onderzoek naar de positieve kanten van ADHD:

Heb jij ADHD en zou je willen bijdragen aan wetenschappelijk onderzoek, schrijf je dan in voor onze groepsdiscussie ‘Positieve aspecten van ADHD’. We zouden graag met jou in een klein groepje de resultaten van ons onderzoek willen bespreken. Wij hebben een aantal positieve aspecten van ADHD geïdentificeerd en gecategoriseerd. We zouden deze graag voorleggen aan jullie en willen vragen of jullie jezelf hierin herkennen en of er nog aspecten ontbreken.

Ben je tussen de 18 en 65 jaar oud en heb je ADHD, geef je dan op door middel van onderstaande link. Dan nodigen we je zo snel mogelijk uit voor de groepsdiscussie via Zoom op 13 januari om 20:00uur.

NB: bij veel aanmeldingen nodigen we niet iedereen uit voor deelname. We hopen namelijk een zo divers mogelijke groep te vormen (leeftijd/geslacht).  https://docs.google.com/forms/d/1AnIArHOAUVAiBdG3fyRDing6dX3czLE4qFEJwFEHb00/edit

Alvast bedankt!

Lisa Horstman en Martine Hoogman – Radboudumc, Nijmegen

Voor vragen mail gerust naar [email protected]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam