Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam

Contactpersonen dyscalculie en cliëntondersteuners

Contactpersonen dyscalculie en cliëntondersteuners

De (telefonische) contactpersonen van Impuls & Woortblind zijn vrijwilligers, die kennis hebben van een of meer specifieke onderwerpen. Je kunt bij hen terecht met je vragen. De afspraak is dat zij binnen twee werkdagen een reactie geven ofwel telefonisch ofwel per e-mail.

De cliëntondersteuners van Impuls & Woortblind hebben een training gevolgd om mensen te ondersteunen met hun zoektocht naar de juiste hulp voor problemen waar zij tegenaan lopen vanwege hun AD(H)D, dyslexie of dyscalculie.Kijk ook op de pagina van onze Cliëntondersteuning.

Contactpersonen dyscalculie

Jeannet Uiterwijk – Contactpersoon Impuls & Woortblind

Contactpersoon dyscalculie

Nadat mijn zoon vastliep in het onderwijs ben ik mij helemaal gaan richten op dyslexie en dyscalculie. Nadat ik veel heb gelezen ben ik de opleiding tot Davis counselor gaan doen en daarna NLP master practioner en NLP teaching excellence. Ik werk nu samen met jong en oud om op een positieve manier om te gaan met dyslexie en dyscalculie. Samen zetten wij de talenten in om hier makkelijker mee om te gaan.

Trefwoorden: dyscalculie, dyslexie, coaching, training, workshops, volwassenen, jong volwassenen, Davis

Plaats:Almere
Telefoon:06-11480885
E-mail:
[email protected]

Felice Visser – Contactpersoon AD(H)D – o.a. opvoeden, (passend) onderwijs

Ik ben ervaringsdeskundige met ADHD. Ik begeleid kinderen als schoolmaatschappelijk werker, die vastlopen vanwege o.a. hun bijzondere (neurodivergente) brein. Zo overwinnen ze hun onzekerheden en komen ze weer in hun kracht te staan.

NB: wil je graag bellen? Op werkdagen ben ik telefonisch alleen ’s avonds bereikbaar.

ADHD, ADD, dyslexie, dyscalculie, medicatie, werk, (passend) onderwijs, opvoeding, jong volwassenen.

Plaats:omg. Deventer
Telefoon:06 47903326
E-mail:[email protected]

Clientondersteuners

Emmy Hendriks – Cliëntondersteuner AD(H)D

Ik was inmiddels 62 jaar toen ik de diagnose ADD kreeg van een psychiater. Ik ben hier erg blij mee, er valt een puzzel in elkaar en kun je verder hieraan gaan werken. Door trainingen te volgen, boeken lezen over dit thema, ADHD café bezoeken, naar lezingen gaan, enz.

Najaar 2017 volgde ik de training tot cliëntondersteuner bij CCZW. Ik ondersteun je graag met vragen over waar je terecht kunt voor jouw problemen die te maken hebben met ADHD/ADD.

ADHD, ADD, cliëntondersteuning

Plaats:omgeving Den Bosch
Telefoon:06 30634381
E-mail:[email protected]

Heidi Sour – Cliëntondersteuner AD(H)D

Mijn jongste twee kinderen en ikzelf hebben ADD/ADHD en ze hebben alle vier PDD-nos. Inmiddels zijn mijn kinderen volwassen en heb ik meer tijd voor andere dingen. Nu ben ik onder meer vrijwilliger bij het ADHD Café Maastricht en via het Café ben ik bereikbaar voor cliëntondersteuning. Mijn expertise ligt bij de hulpverlening in de regio Maastricht en Heuvelland, bij de WMO en het PGB en onderwijs.

Wil je mij spreken? Kijk op de pagina van ADHD-café Maastricht voor de data en locatie.

ADHD, ADD, onderwijs, opvoeding, jong volwassenen, cliëntondersteuning, WMO, pgb, ADHD Café, lotgenotencontact

Plaats:Maastricht
Telefoon:
E-mail:[email protected]

Mirande van Reenen – cliëntondersteuner AD(H)D

Mirande van Reenen – cliëntondersteuner AD(H)D

Mijn kennisgebied ligt in verwerkingsprocessen. Je hebt net gehoord dat je AD(H)D hebt: waar loop je nu  tegen aan? Loopt het niet goed met je baan-  ben je werkloos- waar moet je heen- wat moet je doen en hoe moet je dat doen? Gemeente, UWV, WMO aanvragen van uitkeringen, dingen die je tegenkomt als je b.v. een aanvraag moet doen. De wirwar en hoeveelheid vragen die je in moet vullen. Zelf heb ik ook ADHD en heb de nodige ervaring opgedaan door de jaren heen. Ook  kan ik je een luisterend oor bieden en je ondersteunen in het formuleren van je hulpvragen en de stappen die je kunt zetten om hulp voor jezelf of partner in te zetten. Bel me gerust als je vragen hebt of je gewoon je verhaal wil delen.

Trefwoorden: ADHD, ADD, medicatie, werk, onderwijs, opvoeding, jong volwassenen, coaching, cliëntondersteuning, re-integratie

Plaats:omg. Eindhoven
Telefoon:06 – 22703045
E-mail:[email protected]

Tim Huinink – cliëntondersteuner Impuls & Woortblind

Ik ben 40+, kom uit Enschede ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van ADHD en onderwijs en problemen met toegankelijkheid door (mijn) ADHD. Daarnaast heb ik kennis over werken met Wajong, (de gevolgen van) overheidsbeleid voor mensen met o.a. ADHD, allerlei regelingen rondom werk en wonen, en van ADHD medicatie. Sinds eind 2016 ben ik online onafhankelijk cliëntenondersteuner voor Impuls & Woortblind.

Ik ben daarnaast ook lid van de Werkgroep Onderwijs van Impuls & Woortblind.

Trefwoorden: onderwijs en toegankelijkheid

Plaats:Enschede
Telefoon:033 – 247 43 84 (alg. nr I&W)
E-mail:[email protected]

Monique Schweers – cliëntondersteuner I&W

Cliëntondersteuner voor aanvragen WMO (Wet Maatschappelijke ondersteuning),  WLZ ( Wet Langdurige Zorg), Participatiewet en PGB.

Trefwoorden

WMO, WLZ, participatie, PGB, ADHD, ADD

Telefoon:06 11884826
E-mail:[email protected]
Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam