Boek ‘Haal meer uit je dyslexie’ nu ook in de bibliotheek

|

Wij zijn trots! Ons leuke, mooie en informatieve boekje ‘Haal meer uit je dyslexie’ is vanaf volgende week ook in de bibliotheek te leen. Wel 59 bibliotheken door heel Nederland hebben het boekje opgenomen in hun collectie. Een enorme erkenning voor onze visie op dyslexie. En voor de ervaringsdeskundige tips die de drie schrijvers in het boekje geven voor zaken waar mensen met dyslexie tegenaan lopen.

Dyslexie: geen stoornis maar een andere manier van denken

Nu dit boekje in 59 bibliotheken te leen is, kunnen nog meer mensen profiteren van alle informatie en tips rond dyslexie die je NIET vindt in de standaard boeken over dyslexie. In ons boekje is dyslexie namelijk niet ‘een stoornis die last geeft met lezen en schrijven’ maar vooral een andere manier van denken. Die inderdaad moeite geeft met lezen en schrijven maar die ook samengaat met veel sterke kanten en kwaliteiten.

Heb je iets met dyslexie? Lees dat boekje! In de bib, of bestel het gewoon via onze webshop. Het kost slechts € 15. Leden van Impuls & Woortblind betalen € 10,- . Of word nu lid, dan ontvang je het boekje helemaal gratis!

Mee weten over dit bijzondere boekje? KIJK HIER.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.