Dyslexie Café Amsterdam – ‘Hoe zet ik een neurodiversiteitsnetwerk op binnen mijn werk’

|

Op dinsdag 8 maart is er weer een ONLINE bijeenkomst van Dyslexie Café Amsterdam.

Het thema van deze bijeenkomst is:

Hoe zet ik een conceptueel denkers/neurodivers netwerk op binnen mijn organisatie/bedrijf

Ofwel: hoe profileer ik me positief in mijn organisatie voor diegenen die nog niet zo ver zijn om het aan de grote klok te hangen.

Bij dit thema krijg ik versterking van Evert van Waegeningh en Binesh Gayadien, beiden deskundig op het onderwerp. Zij zijn open over hun neurodiverse brein op het werk en zijn bezig met een interne emancipatie van hun mede-conceptuele denkers. Daarnaast heb ik Jan Anne van Kalkhoven uitgenodigd. Ook hij werkt bij de rijksoverheid en heeft een groot netwerk opgezet, ”Vier de verschillen”. Beluister ook de podcast met Jan Anne, nr. 59, over dit onderwerp.

Over Dyslexie/Conceptueel denkers Café Amsterdam:

Ontmoet andere mensen die net als jij zich herkennen in het hebben van Dyslexie, ADHD, ADD, Autisme, Dyscalculie of Hoogbegaafd ofwel conceptueel denkers zijn. Tijdens dit café gaan we dieper in op de betekenis van het conceptuele denken in je werk en leven, wat het je oplevert en welke vragen dit oproept. Je wisselt uit met elkaar en kunt je eigen netwerk uitbouwen met gelijkgestemden.
Sjan Verhoeven organiseert de bijeenkomsten.

Het café/netwerk is 6 x per jaar op dinsdag avond. Ik heb besloten om en live en zoom bijeenkomsten te organiseren omdat er voor beide manieren animo is.

Planning:

8 maart 2022              via zoom         Tijd 19 uur tot 21 uur thema: is “Hoe zet ik een conceptueel denkers/neurodivers netwerk op binnen mijn organisatie/bedrijf.

26 april 2022              Via zoom        Tijd 19 uur tot 21 uur

21 juni 2022                Live                 Tijd 18 uur tot 21 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.