Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam

Praten over dyslexie – De Kempen

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Dyslexie
  4. chevron_right
  5. Praten over dyslexie
  6. chevron_right
  7. Praten over dyslexie – De Kempen

Welkom bij dyslexie café De Kempen

Dyslexie Café de Kempen is een initiatief van de Steungroep Dyslexie de Kempen, een lokale vertegenwoordiging van Impuls & Woortblind, in samenwerking met Bibliotheek de Kempen.

Elk kwartaal een Dyslexie Café met een thema

Corona heeft onze bijeenkomsten even stilgezet. Zodra het weer kan wordt elk kwartaal in de regio de Kempen een Dyslexie Café georganiseerd, met een inleiding voor de pauze, en discussie met ervaringen uitwisselen na de pauze. In het Dyslexie Café is niet alleen aandacht voor dyslexie maar voor alle vormen van neurodiversiteit, zoals ADHD, ADD en dyscalculie. Tijdens elk Dyslexie Café zijn informatie stands aanwezig van Impuls en Woortblind, Bibliotheek de Kempen, en de landelijke oudervereniging Balans. Inmiddels hebben regelmatige bezoekers een eigen Facebook groep die beheerd wordt door Marly Sengers, project medewerker Bibliotheek de Kempen. Bibliotheek de Kempen geeft met projecten extra aandacht aan Dyslexie en Neurodiversiteit.

Voor vragen en belangstelling voor Dyslexie Çafé de Kempen of Steungroep Dyslexie de Kempen: neem contact op met Thomas Verspaandonk ([email protected]), (mede)organisator vanuit Impuls &Woortblind.

Hoe weet ik wanneer er een Dyslexie Café De Kempen is?

In alle Kempen gemeenten (Bergeijk, Eersel, Bladel, Reusel De Mierden en Oirschot) wordt in de lokale en regionale pers ( Eycklenbergh, de Hint, PC 55, de Uitkijk, en Kempen TV en radio) datum en thema van het Dyslexie Café aangekondigd.

Menu
Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam