Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam

29 mei EXTRA Dyslexie café Eindhoven, demo hulpmiddel beoordelen!

Wij willen een extra dyslexie café  inzetten om Tijmen Poell te helpen met een onderzoek, zodat hij ons dyslecten weer kan helpen. Hij wil onze mening en feedback!

Tijmen Poell studeert Industrial Design aan de Technische Universiteit Eindhoven. Momenteel is hij voor zijn opleiding bezig met een onderzoek waar de focus ligt op studenten met dyslexie. De reden voor dit onderzoek is dat in zijn ogen er een beperkte ondersteuning  is voor deze studenten. Uit zijn eigen ervaring weet hij dat extra tijd tijdens een tentamen niet altijd genoeg is. Daarom is hij aan de slag gegaan om een tekst verwerken te ontwikkelen die ook focus legt op de sterken aspecten van dyslexie.

Naast het onderzoek met studenten heb ik ook hulp bij ons gevraagd. Tijdens ons eerste gesprek hebben we tips en onze ervaringen gedeeld. Hierbij hebben wij over het dyslecten café verteld en aangeboden om zo Tijmen in contact te brengen met jullie. Naast dat hij zijn eigen ontwikkelde concept kan ervaren, is hij vooral benieuwd naar de ervaring van andere met dyslexie. Het lijkt hem leuk om dit met jullie te bespreken tijdens een extra dyslexie café.

Tijdens deze sessie zal hij, jullie introduceren met het concept. Naast een introductie zal hij ook proberen een goed werkende demo klaar te hebben. Na deze introductie en demo is hij erg benieuwd naar jullie mening en feedback. wij hopen dat we samen misschien zelfs nog nieuwe punten kunnen bedenken die kunnen worden toe- of aangepast.

Iedereen die interesse heeft en mee wil helpen is welkom. wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in! Hopelijk tot dan.

Het zal weer een ZOOM bijeenkomst zijn, dus kan je gewoon vanuit je luie stoel, zonder reistijd en -kosten vanuit alle delen van Nederland deelnemen! Je bent welkom!

Datum: 29 mei 2021

Tijd:       13:30-16:00 uur. Graag inloggen om 13:15 uur, om te checken of alles werkt

Waar:    Via ZOOM. Meld je aan bij Leontien [email protected] zodat zij je de link kan
sturen.

De eerst volgende cafe is weer 19 juni met het onderwerp Neurodiversiteit.

Menu
Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam