Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: AD(H)D & Dyslexie Café Heusden

AD(H)D & Dyslexie Café Heusden

30 mei 2023 @ 19:30 - 21:30

Meld je hieronder aan als je langs wilt komen. Dan hebben we een idee van de opkomst.

In een leuke groepsruimte in de boerderij met de naam ‘Haai Society’ in Drunen (gemeente Heusden) ben je elke laatste dinsdag van de maand welkom bij het AD(H)D & Dyslexie Café Heusden. Met uitzondering van de maanden juli en augustus,

Onderling contact
In het AD(H)D & Dyslexie café kun je 1 keer in de maand in contact komen met gelijkgestemden met AD(H)D, dyslexie en dyscalculie om ervaring uitwisselen, herkenning, erkenning, elkaar adviseren, uitlaatklep voor gelijkgestemden.
Iedereen is welkom vanaf 19.30 om onder het genot van een kopje koffie/thee binnen te stappen, om 20.00 begint het officiële gedeelte dit duurt tot 21.30 daarna informeel samenzijn, waarin de mogelijkheid bestaat tot netwerken, kennismaken.

Impuls & Woortblind
Via Impuls & Woortblind wordt het café ondersteund. Impuls & Woortblind is een vereniging voor en door mensen met, bovengenoemde kenmerken.

Doelstelling:
Wij stellen tot doel om mensen met of zonder deze diagnoses met elkaar te verbinden om zinvolle contacten op te doen en met elkaar samen te werken, om op deze manier meer wederzijds begrip en acceptatie te bewerkstelligen.

Diagnose geen voorwaarde
AD(H)D & Dyslexie Café Heusden biedt een laagdrempelige ontmoetingsplek, bedoeld voor mensen met (een vermoeden van) AD(H)D en/of dyslexie. Het hebben van een diagnose is geen voorwaarde voor deelname.

Naasten ook welkom!
Graag nodigen wij ook familie, partners, vrienden, collega’s en bekenden uit, die eens willen meeluisteren of zelf hun verhaal kwijt willen.
Het blijkt voor velen fijn om situaties bij anderen te herkennen en handvatten, advies aangereikt te krijgen, om zo gaandeweg om te leren gaan met AD(H)D & dyslexie.

Wij:
-Karin de Jager (contactpersoon voor Dyslexie bij volwassenen bij Impuls& Woortblind)
-Emmy Hendriks (ervaringsdeskundige ADD)
die het initiatief hebben genomen voor de oprichting van een ADHD-café in Heusden, heten je van harte welkom.

VIDEO
Op zaterdag 22 september 2018 waren organisatoren Emmy en Mirande te gast bij HTR (Heusdense Televisie & Radio).

BEKIJK HIER de video van dit interview over het AD(H)D-café en wat het mensen te bieden heeft.

Locatie:
Kasteeldreef 47, 5151 RR Drunen (gem. Heusden), Noord-Brabant 

Locatie

ADHD & dyslexie Café Heusden
Kasteeldreef 47
Drunen, Noord-Brabant 5151 RR Nederland
+ Google Maps