1 reactie. Reactie plaatsen

 • Wauw, eindelijk wordt het mij duidelijk , dat al in mijn jonge jaren er in is gestampt .Dat ik niet goed kon luisteren, leren , niet groot kan schrijven ,dat ik zat te dromen. Maar vaak afgeleid was door buiten of door andere dingen . Mijn moeder dacht dat ik misschien autistisch was
  Maar altijd is er naar mij gewezen dat ik niet helemaal goed was. Totdat mijn neefje geboren werd , ADHD werd vastgesteld. Zag ik meer overkomsten in mijn familie. Werd het mij meer en meer duidelijk dat het niet alleen aan mij lag . Die perfectie die ik nastreefde in alles om maar geaccepteerd te worden , vooral door mijn vader die altijd negatieve opmerkingen naar mij had , zelf overduidelijk ADHD had.
  Vaker een depressie gehad, een burnout , rouwverwerking en een lage weerstand . Heb ik destijds een grens gesteld voor mijzelf. Goed voor mezelf zorgen en zelfredzaamheid . Dit is inzicht is gekomen nadat ik teleurgesteld ben geweest in mijn familie . Maar zij konden er ook niets aan doen dat zij zo in elkaar steken.
  Ik bedank jullie voor de informatie.
  Met hele vriendelijke groeten van Joke .

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.