Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dyslexie Café Online – Dyslexie en gedichten

20 november 2021 @ 13:30 - 16:00

Heb je dyslexie, ben je volwassen en wil je meer weten over dyslexie en zaken daaromtrent? Dan is het Dyslexie Café Online vast iets voor jou!  Dit is dé meeting waar je – gewoon vanuit je luie stoel – informatie krijgt over dyslexie en wat de impact daarvan kan zijn op iemands leven. Dyslexie gaat namelijk vaak verder dan het ervaren van problemen met lezen en schrijven.

Ook kun je ervaringen uitwisselen met anderen. Naast de informatie vind je hier herkenning, steun en acceptatie, maar vooral leuke gesprekken. De middagen worden georganiseerd en begeleid door Karin (l) en Leontien (r), vrijwilligers van Impuls & Woortblind en tevens ervaringsdeskundigen.

Elke keer een thema

Het Dyslexie Café Online is er elke derde zaterdag van de maand. Je bent welkom vanaf 13 uur. Het programma begint om 13.30 uur en duurt tot 16 uur. Deelname is gratis, reserveren gewenst.

We praten steeds vanuit een thema, waarbij we vaak naar een interessant boek verwijzen en Leontien Jansen de inleiding verzorgt aan de hand van haar leuke tekeningen die erg ondersteunend zijn voor het volgen van haar uitleg.

Tijdens de bijeenkomsten gaan we ook altijd in kleine groepjes van een man (m/v) of 5 uit elkaar in breakoutrooms, zodat iedereen aan het woord kan komen en in een klein groepje zijn of haar zegje kan doen. We delen daarna in de grote groep anoniem wat er is besproken in de kleine groepjes.

Wil je en keertje komen kijken? Geef je dan op via [email protected].

Contact met de organisatoren:
Leontien Jansen, 06-41627165
[email protected]

Karin de Jager, 0623406568
[email protected]

Dyslexie Café Online op Facebook

Gegevens

Datum:
20 november 2021
Tijd:
13:30 - 16:00
Evenement Categorie:
Site:
https://impulsenwoortblind.nl/dyslexie/praten-over-dyslexie/online/

Organisator

Dyslexie Café Online
Telefoon
06 41627165
E-mail
dyslexiecafeonline@impulsenwoortblind.nl
Bekijk de site van Organisator