Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Samen voor Empowerment – Week van Dyslexie

4 oktober 2021 @ 19:00 - 21:00

Op 4 oktober: het online event Samen voor Empowerment

Ook dit jaar organiseren HOI, Balans en Impuls & Woortblind een GRATIS PROGRAMMA in de Week van Dyslexie. Voor dyslectici, ouders, leerkrachten, werkgevers en iedereen die meer wil weten over het brede beeld van dyslexie.

“Normal sucks”

De avond begint met de spetterende openingsspreker Jonathan Moony (Engelstalig). Jonathan Mooney groeit op als een kind dat net anders is dan de anderen: hij krijgt op jonge leeftijd de diagnoses dyslexie en ADHD en leert pas lezen als hij twaalf is. Het is een kind dat niet binnen de lijntjes kleurt, niet binnen het systeem past, niet ‘normaal’ is. Dat heeft een enorme weerslag op zijn welbevinden en zelfvertrouwen. Naarmate hij ouder wordt, realiseert hij zich: ik ben niet het probleem, het systeem zelf is het probleem en wat in dat systeem voor ‘normaal’ doorgaat. Sindsdien zet hij zich op verschillende manieren in om ons concept van normaal te herdefiniëren. Inmiddels heeft hij zich ontpopt tot een heuse voorvechter van neurodiversiteit, is hij dyslectisch en auteur van inmiddels drie boeken en geeft hij wereldwijd lezingen over het onderwerp.

Panel van dyslexie experts over prikkelende stellingen

Daarna volgt een panel met experts vanuit de drie organisaties. De experts delen hun kennis en expertise delen buigen zich over een aantal stellingen. Deze stellingen gaan over kinderen en volwassen dyslectici en wat er speelt in hun levens. Het wordt een prikkelende avond met veel nieuwe inzichten en ervaringen. Dus meld je gratis aan en mis het niet!

Meer info en aanmelden via www.samenvoorempowerment.nl

Meer info over de andere (online én offline) evenementen tijdens de Week van Dyslexie?
Kijk op www.weekvandyslexie.nl

Gegevens

Datum:
4 oktober 2021
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Categorie:
Site:
https://weekvandyslexie.nl/samenvoorempowerment/

Locatie

online
Nederland + Google Maps
Menu
Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam