Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Evenementenreeks Evenementenreeks: Webinars

Webinar Emotieregulatie bij ADHD

13 juni 2023 @ 19:30 - 21:00

Op dinsdag 13 juni om 19.30 organiseert Impuls & Woortblind het webinar:

Emotieregulatie bij ADHD

Spreker: Saskia Elswijk

Voor veel volwassenen met ADHD is gebrekkige emotieregulatie een van de meest belastende aspecten in het omgaan met ADHD. Het hebben van intense gevoelens, stemmingswisselingen, prikkelbaarheid, woede en angst voor afwijzing veroorzaakt allerlei problemen in de relatie met jezelf, met vrienden en familie en/of op het werk. Het hebben van grote emoties kan soms zorgen voor grote problemen als je ze niet op een goede manier kunt uiten.

In dit webinar leg ik de focus op een aantal strategieën die je kunt inzetten om de schade te beperken die op hol geslagen emoties kunnen aanrichten bij jezelf en de mensen om je heen. We gaan kijken op welke manieren je emoties kunt controleren en op een gezondere manier kunt uiten. Hoe kun je je emotionele veerkracht verbeteren en hoe kom je op een goede manier terug op een emotionele uitbarsting?

Daarnaast leer ik je een laagdrempelige en zeer effectieve techniek om grip te krijgen op grote, overspoelende emoties. Niet om ze helemaal weg te halen, maar om ze hanteerbaar te maken zodat je ermee verder kunt. Deze techniek heet EFT (Emotional Freedom Tapping) en ik zal hier tijdens het webinar meer over vertellen.

NB: aanmelden kan tot uiterlijk 15 uur op 13 juni!

Aanmelden Webinar Emotieregulatie bij ADHD

Over Saskia Elswijk

Ik ben Saskia en ik heb ADHD. Nadat ik erachter was hoe mijn ADHD voor (en tegen) mij werkt ben ik een opleiding tot ADHD-coach gaan doen. Sinds vijf jaar werk ik als coach in mijn eigen praktijk. Ik werk vooral met volwassen vrouwen met ADD en ADHD, met of zonder diagnose. Ik werk met NLP-technieken, systemisch werk, oplossingsgericht werk en ik ben sinds november gecertificeerd EFT-coach. Sinds vorig jaar ben ik ook bestuurslid bij Impuls & Woortblind.

Saskia Elswijk

Gegevens

Datum:
13 juni 2023
Tijd:
19:30 - 21:00
Serie:
Evenement Categorieën:
, , ,

Locatie

online
Nederland + Google Maps
Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam