Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Week van Dyslexie van 1 tot 8 oktober

1 oktober 2021 @ 19:00 - 7 oktober 2021 @ 22:00

De POWER van het anders denken

Dit is het thema van de Week van Dyslexie 2021. Tijdens de wereldwijde Dyslexia Awareness Week organiseren HOI Foundation en Dyslexie Font van 1 tot 8 oktober de Week van Dyslexie. Een week vol inspirerende off- en online sessies over het brede beeld van dyslexie voor ouders, leerkrachten, experts, werkgevers, kinderen en dyslectici zelf.

Het ‘anders denken’ slaat op het feit dat dyslectici informatie op een eigen manier verwerken. Ze denken out-of-the-box en creatief. Maar wat is dat en wat kun je daar allemaal mee? Dit ontdek je tijdens de off- en online evenementen met sprekers uit binnen- en buitenland! Een week vol enthousiasme, inspiratie en positiviteit waar je als dyslect gaat ontdekken waartoe je in staat bent juist door jouw andere manier van denken. Maar ook als leerkracht, ouder, familielid en werkgever geeft de Week van Dyslexie je meer inzichten en ontvang je praktische handvaten die verder gaan dan protocollen en voorleessoftware.

Voor meer info voor het programma en tickets, kijk op: www.weekvandyslexie.nl.

Samen voor empowerment – 4 oktober

Op 4 oktober organiseren Impuls & Woortblind, Balans en HOI samen een GRATIS online event. De avond start met de geweldige dyslectische spreker Jonathan Mooney. ‘Normal sucks’ is zijn motto. Daarna duiken we verder de inhoud in, samen met een panel van dyslexie experts en de deelnemers.
Meer over deze avond en aanmelden: KIJK HIER.

Gegevens

Begin:
1 oktober 2021 @ 19:00
Einde:
7 oktober 2021 @ 22:00
Evenement Categorie:
Site:
https://weekvandyslexie.nl/

Locatie

online
Nederland + Google Maps
Menu
Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam