ADHD-café en dyslexiecafé op Brabantse tv

|

Onze vrijwilligers in Brabant hebben het goed voor elkaar: ze mochten onlangs uitgebreid het woord doen op de lokale tv. Ze vertellen daar wat de kracht is van elkaar ontmoeten en van elkaar informeren als je ADHD/ADD of dyslexie hebt. We hebben beide uitzendingen voor je klaar staan in onderstaand bericht. Bekijk ze en weet waarom je naar zo’n café toe moet!

ADHD-Café Heusden-Vesting
Organisatoren Emmy Hendriks en Mirande van Reenen van het nieuwe ADHD-Café in Heusden-Vesting komen uitgebreid aan het woord in een interview van HTR. Ze leggen uit wat het ADHD-café inhoudt en waarom ze hiermee begonnen zijn.
KLIK HIER als je de uitzending wilt terugkijken.

Dyslexie-Café De Kempen
Op 18 oktober start het nieuwe Dyslexie-Café De Kempen. Organisator Thomas Verspaandonk heeft zeer veel kennis van dyslexie en het maatschappelijk veld waarin de rechten voor mensen met dyslexie geregeld (moeten!) worden. In een uitzending van Het Kempisch Uurtje vertelt hij over wat dyslexie is, de impact die het heeft en wat er beter zou kunnen om kinderen en volwassenen met dyslexie beter tot hun recht te laten komen.
Op onze VIDEO-PAGINA kun je de video terugkijken. 3e video in de lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.