Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam

Gratis training voor startende ondernemers

Heb je plannen om een eigen bedrijf te starten? Of ben je net gestart maar kun je nog wel hulp gebruiken bij het ontwikkelen van je strategie en het nemen van belangrijke bedrijfsbeslissingen? Meld je dan aan voor het IdeaBoosterLab in Rotterdam! Inschrijf deadline = 12 december 2021.

Trainingsprogramma voor startende ondernemers

IdeaBoosterLab is een trainingsprogramma met als doel om de ondernemerschapscapaciteiten van startende ondernemers en recent opgerichte ondernemingen te vergroten. Het programma is ontworpen om jou te helpen betere keuzes te maken en innovatieve bedrijfskansen volledig te benutten.

IdeaBoosterLab combineert de academische expertise van de Bocconi Universiteit (Italië) met die van de Erasmus Universiteit Rotterdam, om Nederlandse ondernemers een geavanceerde cursus bedrijfsontwikkeling aan te bieden.

IdeaBoosterLab wordt aangeboden door Europese topuniversiteiten, die wereldwijd worden erkend voor hun expertise op dit gebied. Het programma wordt gratis aangeboden als onderdeel van een onderzoeksprogramma dat door de Europese Commissie wordt gefinancierd met een subsidie van de Europese Onderzoeksraad. Het programma bevat baanbrekende bedrijfs- en ondernemerskennis, gericht op het versterken van nieuwe ondernemingen.

(bron: IdeaBoosterLab)

Ook  voor ondernemers met ADHD, dyslexie of een andere vorm van neurodiversiteit

Veel wereldberoemde ondernemers hebben ADHD of dyslexie: het zijn creatieve mensen met goede plannen. Jij vast ook! Maar heb je toch nog wat hulp, tips of richting nodig? Kijk dan of deze gratis training iets voor jou is.

Bij de FAQ’s van IdeaBoosterLab vind je meer info, voor het geval je twijfelt of dit iets voor jou is.

LET OP: aanmelden uiterlijk op 12 december.

3 reacties. Reactie plaatsen

 • Ingrid Verheul
  3 december 2021 12:02

  Beste Mirjam,

  Wat leuk dat je zo vol met ideeën zit en dat je erover denkt mee te doen aan het IdeaBoosterLab programma! Dit programma is juist heel geschikt om mensen zoals jij te helpen bij het waarmaken van hun droom, en ze helpen de eerste stappen te nemen.

  Je bent dus van harte welkom binnen ons programma. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen via: [email protected].

  Hartelijke groeten,
  Ingrid Verheul namens het IdeaBoosterLab team.

  Beantwoorden
 • Mirjam van Welzen
  25 november 2021 12:45

  Goedendag,
  Al jaren loop ik met idee om jongerencoach te worden. Durf de stap niet te zetten, weet niet goed hoe dit aan te pakken. Ideeën genoeg, daaraan geen gebrek.
  Zou dit traject daar ook geschikt voor zijn?
  Zo ja dan wil ik me graag aanmelden.

  Beantwoorden
  • Julie Houben
   26 november 2021 09:12

   Beste Mirjam,

   Wij geven de training niet. Als je je wilt aanmelden moet je dat bij de organisatie zelf doen. Vul gewoon het contactformulier in en leg je vragen en twijfels voor! Dan kunnen zij prima inschatten of dit iets voor jou is of niet. Succes! https://nl.ideaboosterlab.nl/

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam