Informatieve posters over ADHD, dyslexie en dyscalculie

|

Hoe is het nou echt om als leerling ADHD te hebben? Waar loop je vooral tegenaan in de klas als je dyslexie hebt? Wat is dyscalculie nu precies? Welke dingen helpen jou om je schoolwerk goed te doen en wat zijn je sterke kanten? Vanaf nu vind je de antwoorden op deze vragen op drie leuke en informatieve posters voor in de klas.

In elke klas zitten wel een paar kinderen met ADHD, dyslexie en/of dyscalculie. Toch voelen deze kinderen zich vaak niet begrepen en anders. Veel mensen – ook docenten en medeleerlingen – begrijpen niet goed wat jij als leerling met ADHD, dyslexie of dyscalculie nodig hebt om goed te kunnen presteren. Ook ligt de focus meestal op wat je niet goed kunt. Terwijl je ook veel talenten hebt, die anderen vaak niet hebben.

Samen met Posterindeklas.nl ontwikkelde Impuls & Woortblind drie schoolposters rond de thema’s ADHD, dyslexie en dyscalculie. De posters geven docenten, begeleiders en ook medeleerlingen inzicht in wat deze vormen van neurodiversiteit werkelijk zijn. Ze nodigen uit tot een gesprek en dragen bij aan meer begrip voor deze kinderen.

Je kunt de posters (ook) via onze webshop bestellen. Als I & W-lid krijg je € 3,- korting. Mail ons om de kortingscode op te vragen: [email protected]

https://impulsenwoortblind.nl/product/poster-ik-heb-adhd/

https://impulsenwoortblind.nl/product/poster-ik-heb-dyscalculie/

https://impulsenwoortblind.nl/product/poster-ik-heb-dyslexie/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.