Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam

Neurodiversity Pride Day gaat door!

Op 18 juni vieren we ook dit jaar weer Neurodiversity Pride Day. Corona of geen corona. Want neurodiversiteit kun je ook online vieren, als het moet.

Online workshop ‘Omarm je AnDersHeiD’

We houden rekening met de kans dat we op 18 juni nog in ‘coronamaatregelen’ zitten. Plan dus events die eventueel ook online kunnen, zoals de Workshop Omarm je AnDersHeiD van Stormvogel Coaching. Op die manier kunnen mensen elkaar toch zien, spreken, en een gevoel van samenschap hebben, zonder in de gevaren te zitten.

Vier je eigen feestje

Het thema van dit jaar is ‘Vier je eigen feestje’. Mooie knipoog naar het noodgedwongen kleinschalige karakter. Maar vele kleine eigen feestjes maken samen ook een groot feest. Wegens corona moeten we sommige activiteiten cancellen, of ‘virtueel’ maken, mailt organisator Tjerk Feitsma ons. “Ik denk dat de Wall of inclusion bijvoorbeeld niet gaat lukken als de maatregelen doorgaan tot eind juni. Ook de Neurodance lijkt me lastig in dat geval. Het is voor ons echt even aankijken naar wat nog kan, en wat niet meer kan als coronamaatregelen er nog zijn. Maar door in te steken op een virtuele meeting is dat probleem er niet. Dan voelt het ook veiliger voor deelnemers en kan het nu al bedacht worden. Als het dan meevalt met corona is het altijd nog een optie om het toch op een fysieke plek te doen.”

Go for it!

Wij zeggen tegen iedereen die iets heeft met neurodiversiteit: go for it! Maak een video, blog, online quiz, online meeting of 1,5 meter meetup van maximaal 3 personen en vier je eigen Neurodiversity feestje!
Doe je iets waar anderen -online- aan kunnen meedoen? Meld het ons, zodat wij het in de agenda kunnen zetten en via onze socials kunnen delen: [email protected]

Meer weten? Lees het interview met organisator Tjerk Feitsma over de Neurodiversity Pride Day.

 

Menu
Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam