Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam

Vrijdag 12 maart 10.30 – online talkshow Deltaplan Mentale Gezondheid

Op vrijdag 12 maart is er vanaf 10.30 de online Talkshow Deltaplan Mentale Gezondheid, georganiseerd door MIND in samenwerking met De Argumentfabriek. Als jij iets met dit thema hebt en nog niet weet welke partij het beste opkomt voor jouw belangen, kijk dan zeker! Er doen ook een aantal politici mee, zoals Lisa Westerveld (Groen Links) en Paul van Meenen (D’66).

Waarom deze talkshow?

Door de coronacrisis realiseren we ons beter dan ooit hoe belangrijk mentale gezondheid is. Mentaal gezond zijn en blijven vraagt een continue inspanning van ieder voor zich, maar ook van ons allen samen. Hoe? Daarover gaan we, in aanloop naar de Kamerverkiezingen, het gesprek aan met belangrijke spelers in de samenleving.

Politieke partijen, werkgeversorganisaties, jongeren en de onderwijssector gaan met elkaar in gesprek over het verbeteren van de mentale gezondheid. Ook bespreken ze welke rol ze verwachten van het nieuwe kabinet. De presentatie is in handen van Aldith Hunkar, bekend van o.a. het NOS Journaal.

Ben jij benieuwd hoe we mentale gezondheid vooruit kunnen brengen? En welke rol politici daarin willen pakken? Kijk op 12 maart vanaf 10.30 via livestream, vanuit De Balie in Amsterdam, naar de Talkshow Deltaplan Mentale Gezondheid.

Op deze pagina vind je meer informatie over de sprekers en de link naar de livestream.

Menu
Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam