Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam

Wilma loopt de Vierdaagse en wandelt voor Impuls & Woortblind!

|

Tijdens de oefenwandelingen voor de Vierdaagse luister ik naar podcasts. Veel van die podcasts gaan over ADHD. Vorig jaar is dit bij mijn dochter vastgesteld en dit jaar bij mijn zoon. Om hier meer informatie over te krijgen is een podcast voor tijdens het wandelen een hele goede informatiebron.

In de podcasts wordt vaak verwezen naar Vereniging Impuls & Woortblind. Zij zorgen dat er veel informatie beschikbaar is over ADHD, ADD, dyslexie en dyscalculie. Maar ook komen zij op voor de belangen en de rechten van de doelgroepen. De website www.impulsenwoortblind.nl staat bol van informatie en er worden veel (online) evenementen georganiseerd.

Zo begint de tekst op de persoonlijke sponsorpagina van Vierdaagse loopster Wilma. Wat zijn we vereerd dat Wilma onze vereniging heeft gekozen als sponsordoel voor haar deelname aan de Nijmeegse Vierdaagse!

Met jouw donatie doen wij nog meer zinvolle dingen

Wij zeggen dan ook: zet hem op Wilma! Aan ieder die dit bericht leest: doe een donatie op Wilma’s pagina, of doneer direct via deze link. Zodat wij nog meer zinvolle dingen kunnen doen voor mensen met ADHD, ADD, dyslexie en dyscalculie en hun naasten.

Impuls & Woortblind verloot drie boeken

En leuk om te weten: we verloten drie exemplaren van onze boekjes over ADHD en dyslexie onder Wilma’s donateurs. Lees hier meer over deze verlotingsactie en de boekjes.

Als je lid wordt van Impuls & Woortblind ontvang je ook een van deze boekjes naar keuze. Wilma koos voor het boekje ‘Ik AD(H)D? Ja dus!’ en schrijft dit over de boekjes:

Impuls & Woortblind heeft twee mooie en informatieve boekjes uitgebracht waarin mensen met AD(H)D en/of dyslexie hun ervaringen en tips delen. Meer over de boekjes vind je hier: https://impulsenwoortblind.nl/product/ik-adhd-ja-dus/ en hier: https://impulsenwoortblind.nl/product/haal-meer-uit-je-dyslexie-herkenning-en-20-tips-door-dyslecten-zelf/

Zelf heb ik het boek over ADHD in huis. Ervaringsverhalen van mensen met ADHD tussen de 23 jaar en 67 jaar. Inspirerende verhalen waardoor ik meer begrijp wat in mensen omgaat en hoe ik beter op situaties kan reageren. Een mooi boekje om even stil te staan bij hoe anderen de wereld ervaren.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam