Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam
Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Buro Blooming

06-16 58 00 44||www.buroblooming.nl

Mijn naam is Anne-Marie Hartmann en in 2011 heb ik Buro Blooming opgericht. Ik wilde de persoonlijke begeleiding die ik aan kinderen bood in mijn werk als docent in het (tweetalig) voortgezet onderwijs graag breder inzetten. Ik ga er vanuit dat iedereen de motivatie heeft om te leren en zichzelf te ontwikkelen. Dit kan het beste op ieders eigen unieke manier vanuit eigen interesses en talenten. Vanuit deze visie geef ik coaching, begeleiding, training en sta ik voor de klas in het voorgezet onderwijs.

Omdat ik gefascineerd ben door de verschillende manieren waarop mensen leren en zich ontwikkelen heb ik me hier verder in verdiept. Ik heb me gespecialiseerd in coaching en begeleiding van jongeren en volwassenen op het gebied van dyslexie en daarbij veelvoorkomende combinaties zoals AD(H)D, dyscalculie, autisme, hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid. Mijn visie is dat deze labels geen stoornissen zijn, maar juist een andere manier van informatieverwerking hebben. Ik geloof in een benadering waarin deze gelijkwaardigheid centraal staat, dus iedereen is gelijk en tegelijkertijd ook anders. Deze verscheidenheid geeft juist kleur aan de wereld.

Locatie Steenwijk
Baarsweg 6
8336 KJ Baars

Mailen kan alleen via het contactformulier: https://www.buroblooming.nl/algemene-informatie/contact/

 

oktober 2021

Webinar – Ontdek de positieve kanten van dyslexie

26 oktober 2021 @ 19:30 - 21:00
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 26 oktober 2021 at 19:30

Buro Blooming, Werkhorst 38
Meppel, Drenthe 7944 AV Nederland
+ Google Maps

Tijdens deze avond leer je van alles over de sterke kanten van het brein  met dyslexie en ‘labels’ zoals ADHD, ADD etc. Je ontdekt hoe je op een makkelijkere manier, met meer plezier en zelfvertrouwen kan leren en werken. Of hoe je als professional hierin mensen kan begeleiden. Wil jij weten.. Hoe het brein werkt bij mensen met dyslexie, dyscalculie, ADHD, hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid? Wat de sterke en zwakke kanten zijn van dit brein? en nog veel meer... Praktische informatie:…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen
Menu
Blijf op de hoogte van het nieuws bij Impuls & Woortblind.
Email adres
Veilig en zonder spam