15 euro korting op dyslexie coaching omg. Rotterdam

|

Graag stel ik mij even voor. Mijn naam is Nico Bruens. Ik woon in Rotterdam en ik ben bruggenbouwer. En dat zowel letterlijk als figuurlijk! Na het afronden van mijn studie civiele techniek heb ik mij binnen de aannemerij beziggehouden met het daadwerkelijk bouwen van bruggen. Bruggen leggen een verbinding over hindernissen zoals rivieren of dalen.

In 2022 heb ik de MEO, de coachopleiding van Corinor gevolgd. Tijdens mijn afstuderen ontstond er een duidelijk advies: Ga door met persoonlijke coaching.

Nu wil ik bruggen voor mensen gaan bouwen. Want ook op uw levenspad kunnen hindernissen of dalen ontstaan. En ik wil u graag helpen dit te overbruggen door de brug naar jouw toekomst samen te bouwen.

Mijn focus
Ik richt mij vooral op het coachen van mensen die dyslectisch zijn en die daar in het verleden problemen van ondervonden en misschien nog steeds ondervinden.

Iets over mijzelf
Ik ben ervaringsdeskundige. Ik heb zelf ook dyslexie en stuitte hierdoor vanaf mijn jeugd tot na mijn studietijd op veel onbegrip. Dit gaf mij een lange tijd een klein en onwaardig gevoel. Door persoonlijke coaching heb ik dit achter me kunnen laten en ben ik in mijn eigen kracht gaan geloven. Ik ben zelfs de voordelen van dyslexie gaan gebruiken! Nu wil ik mijn ervaring als coach gaan inzetten om mensen die tegen dezelfde problemen aanlopen te inspireren hetzelfde te doen.

Wat kost dat dan?
Het eerste  kennismakingsgesprek is gratis. Vervolgens kijken we waar de behoeften liggen en maken we afspraken over een vervolgtraject en het aantal gesprekken.

Ledenkorting Impuls & Woortblind
Mijn normale tarief is € 80,00 per gesprek. Voor mensen die lid zijn van Impuls & Woortblind geldt een aantrekkelijke korting en is het tarief € 65,00 per gesprek.

Mijn contact gegevens zijn:
Nico Bruens
Tel: 06-15678451
e-mail: [email protected]
Website: nicobruenscoacht.nl